Hangi bilgi birikimine dayanarak bu şekilde konuşuyorsun bilmiyorum, inan komik gözüküyor buradan. Biz zaten, bir oyun var demiyoruz teori sunuyoruz ortaya yoksa sadece bir amatörün suikast denemesi olabilir.İmkansız diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum. 20 yaşında normal bir vatandaş gibi duruyor. Elindeki silahta o kadar ekipman olduğu belli değil. Çevrede o kadar güvenlik önlemi var. Yok denecek kadar az bina var, açık alan. Bu da atıştan çok kısa süre önce çatıya çıktığı anlamına geliyor. Trump, Biden gibi robot değil. Sadece alt çenesini oynatarak konuşmuyor. Adam sağına soluna dönüyor.
Gidip silah incelemesi yapan adamla kıyaslayana bence de iyi forumlar![]()
Senin Amerikan gizli servisinden haberin yok sanırım, bu adamlar işlerini şansa bırakırlar mı sence? Her yerde özel sniper timi var ne hikmetse adamın olduğu çatıda yok; koskoca gizli servis o çatıyı hesaplayamamış mı? Yapay zekanın da etkisiyle artık silahlar başka bir boyuta evrildi bundan da bihaber olduğunu düşünüyorum. Hareket halinde dediğin hedef, belirli bir karenin içerisinde durmakta, sağa sola koşmuyor ve gerçekten öldürmeyi hedefleyen birisi çok rahat 3 mermiden 1 tanesini gövdeye isabet ettirebilirdi en azından.
İkinci bir ihtimal ise: Trump'un çok çirkef birisi olması, her şey önceden ayarlanmış olabilir. Trump "Ben şöyle yapacağım, sonra şöyle durduğumda ateş et" demiş olabilir. Koskoca başkanlıktan bahsediyoruz, dünya liderliğinden neredeyse sence hiçbir oyun dönmemesi söz konusu olabilir mi? Adam o yumruk jesti ile seçimi kazandı işte.
Yinelemek istiyorum, sadece başarısız bir suikast girişimi de olabilir ama söylenilenleri mantık süzgecinden geçirmeden insanlara agrasyonlu yaklaşmamanı tavsiye ederim.
Kaldı ki gerçekten bunların hepsi tiyatroysa elindeki silahın ekipmanlarını, kullandığı şeyleri ve diğer detayları öğrenmemize izin vermezler bunu da düşünmesi basit olması gerek.