GPU: RTX 3060 12 GB
CPU: Intel i3-12100F
RAM: 16 GB Dual Channel
Depolama birimi olarak ise 1500 yazma hızına sahip bir M.2 SSD kullanıyorum.

Bende hemen hemen benzer özelliklere sahip laptop kullanıyorum yağ gibi akıyor, belki yüklediğiniz sürümle alakalı olabilir. Temiz kurulumla mı geçmiştiniz?
  • RTX 4050
  • R5 7535HS
  • 16 GB DDR5 RAM.
  • 512 M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıktığından beri kullanıyorum. 10'dan sonra hiçbir artısı veya eksisini görmedim.

Desteği bitmeyecek. Microsoft avellere lisans satmak için öyle söylüyor. Adamlar güvenlik güncellemelerini kesmeyecek. O kadar şirketi yalnız bırakırlar mı sanıyorsun?
10 yıllık işletim sistemi, güncelleme alacak felan diyosunda farkında mısın 2022 den sonra her yıl gelen güncellemeler gelmiyor mesela 23H2 24H2 gibi. Şu an 22H2 var Windows 10 da. Yani 2022 sürümü, ordan bile anlarsın güncelleme almayacağını.

10 yıllık işletim sistemi, güncelleme alacak falan diyosunda farkında mısın 2022'den sonra her yıl gelen güncellemeler gelmiyor mesela 23H2 24H2 gibi. Şu an 22H2 var Windows 10 da. Yani 2022 sürümü, oradan bile anlarsın güncelleme almayacağını.

Güvenlik güncellemesi ve özellik güncellemesini aynı olarak mı görüyorsunuz? Güvenlik güncellemesi oluşan açıkları kapatır. Özellik güncellemeleri ise özelleştirme yapar o kadar.

Ek: Zaten konuştuğumuzda boş. Adamlar güvenlik sürümünü paralı yapacaklarmış. Bu nasıl bir aç gözlülüktür? Neyse Linux BTW. :cool:

Güvenlik güncellemesi ve özellik güncellemesini aynı olarak mı görüyorsunuz? Güvenlik güncellemesi oluşan açıkları kapatır. Özellik güncellemeleri ise özelleştirme yapar o kadar.

Ek: Zaten konuştuğumuzda boş. Adamlar güvenlik sürümünü paralı yapacaklarmış. Bu nasıl bir aç gözlülüktür? Neyse Linux BTW. :cool:

Bazı Anti-cheat uygulamalarına Linux desteği çıksın bende geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim sistemim iyi, ondan bende sorunsuz çalışıyor. Sistemin ne bilemem ondan deneyimin farklı olabilir Windows 11 için.