Bu videodan sonra alıcılarla satıcıların birbirine çok girdiğini gördüm. Bazı ilan soru cevap bölümlerinde bu fiyat çok yüksek yazan bazı arkadaşlarla satıcıların küfürleşmeye varan atışmalarını gördüm. Arkadaşlar isteyen istediğini istediği fiyata satar. Tamam berbat bir durum ama bu sorunun önüne insanlarla didişerek geçemezsiniz. Bu konu hakkında bir tartışma yapıp sosyalde konuşalım istedim. Ben de çevremdeki arkadaşlar için PC toplamada yardımcı olan biriyim. PG ile sıfırından daha pahalı satılan 9060 XT ilan mağduruyum. Yani adama ne diyeceğiz ki? Git sıfırını al o zaman diyor nasıl olacak bu iş? Çok vaktimiz olmadığı için ilanlara sık sık da bakamıyoruz. Bu iş nasıl düzelir? İnsanlar da korkuyor, elindeki malı yükseltmek için satılığa çıkartıyor ve bir kriz çıkıyor. Sattığı malı bir daha alamaz hale geliyor. Bizim ülkemizde zaten 2. el kültürü rezalet, onu hepimiz biliyoruz. Bir parça yada bilgisayar ararken sarı siteyi baz alan 2.El satıcılarına sesleniyorum. Bu ülkenin gençleri zaten türlü maddi zorluklarla yaşıyor. Elinizi vicdanınıza koyup fiyat belirleyin. Zaten ilan verdiğiniz fiyatlara satamıyorsunuz. Aylarca öyle duran ve fiyatta tek kuruş indirim yapmayan satıcılara da şahit oldum. Ne kazanıyosunuz aklım almıyor.
Son düzenleme: