Eski anakartımda OEM lisans vardı. Anakart değişince lisans gitti. Ben de telefonla etkinleştirme kısmından ücretsiz hattını aradım bana 15 partlık kadar farklı rakamlar söylediler en sonda bir lisans gibi bir şey yolladılar mesaj ile Windows etkinleştirildi yazısı belirdi. Önceden "Windows dijital bir lisans ile etkinleştirildi" yazısı vardı. Bir de güncelleştirmeler kısmında böyle bir yazı belirdi bazı şeyler de değişik geldi acaba bir sorun mu var çözemedim.
Bazı durumlarda "Ayarlar" içinde oluşan "Kuruluşunuz Tarafından Yönetilir" hatasını, paylaştığım BAT ile çözebilirsiniz. Bu araç, tüm benzer hataları çözmek için tasarlanmıştır.
İserseniz direkt BAT dosyasını indirin, isterseniz paylaştığım kodlar ile kendiniz oluşturun. BAT dosyasını çalıştırdıktan sonra, sisteminizi yeniden başlatmanızı öneririm.
Kod:
@echo off
title Windows Politika Temizleyici v2.1
color f
setlocal EnableDelayedExpansion
net session >nul 2>&1
if %errorlevel% neq 0 (
echo(
echo --------------------------------------------
echo Yonetici olarak...
Bazı durumlarda "Ayarlar" içinde oluşan "Kuruluşunuz Tarafından Yönetilir" hatasını, paylaştığım BAT ile çözebilirsiniz. Bu araç, tüm benzer hataları çözmek için tasarlanmıştır.
İserseniz direkt BAT dosyasını indirin, isterseniz paylaştığım kodlar ile kendiniz oluşturun. BAT dosyasını çalıştırdıktan sonra, sisteminizi yeniden başlatmanızı öneririm.
Kod:
@echo off
title Windows Politika Temizleyici v2.1
color f
setlocal EnableDelayedExpansion
net session >nul 2>&1
if %errorlevel% neq 0 (
echo(
echo --------------------------------------------
echo Yonetici olarak...
Teşekkür ederim. Peki lisans etkinleştirme yazısı normal mi önceden Windows dijital bir lisans ile etkinleştirildi yazısı vardı.
Bir de bu yöntem lisansı silmez değil mi?
Taktığınız anakartta OEM lisansı olmadığı için size özel bir seferlik lisans vermiş olabilirler. OEM lisansları cihazlara özeldir. Anakartın değişmesi de cihazın değişmesi anlamına gelir. Bu yüzden muhtemelen böyle yazıyor.
Taktığınız anakartta OEM lisansı olmadığı için size özel bir seferlik lisans vermiş olabilirler. OEM lisansları cihazlara özeldir. Anakartın değişmesi de cihazın değişmesi anlamına gelir. Bu yüzden muhtemelen böyle yazıyor.