Windows 11 kuracağım Google'a yazdığımda çıkıyorlar ama güvenli olup olmadıklarını bilmiyorum. Güvenilir bir link atabilecek var mı?
Adı: Realtek 8812CU Wireless LAN 802.11AC USB NIC
Donanım kimlikleri
USB\VID_0BDA&PID_C812&REV_0000
USB\VID_0BDA&PID_C812
Adı Microsoft Wi-Fi Direct Sanal Bağdaştırıcısı (otomatik kuruyor mu bilmiyorum garanti olsun diye attım)
Donanım kimliği
{5D624F94-8850-40C3-A3FA-A4FD2080BAf3}\vwifimp_wfd
Realtek 8812CU Wireless LAN 802.11AC USB NIC için sürücü bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1.
Realtek’in Resmi Web Sitesi:
- Google’da "Realtek 8812CU driver" yazın ve resmi Realtek web sitesine ulaşmaya çalışın.
- Resmi siteler genellikle en güncel ve güvenli sürücüleri sunar.
2.
Üçüncü Taraf Sürücü Web Siteleri:
- Eğer resmi sitede bulamazsanız, güvenilir üçüncü taraf siteler kullanabilirsiniz. Aşağıdaki siteleri kontrol edin:
-
DriverGuide
-
Station drivers
3.
Windows Update:
- Windows 11 aygıt yöneticisini açın.
- Realtek 8812CU adaptörüne sağ tıklayın ve "Sürücüyü güncelle" seçeneğine tıklayın.
- "Otomatik olarak güncel sürücü yazılımı arayın" seçeneğini seçin.
4.
Sürücü İndirirken Dikkat Edin:
- Yalnızca güvenilir sitelerden indirin. Daha önce belirttiğim gibi resmi kaynak veya bilinen web sitelerini kullanın.
- İndirdiğiniz sürücüyü kontrol edin, digital imzalı bir dosya olup olmadığına bakın.
5.
Diğer Donanımlar için:
- Microsoft Wi-Fi Direct Sanal Bağdaştırıcısı için sürücüler genellikle işletim sistemi ile birlikte gelir.
- Eğer otomatik olarak yüklenmezse, yukarıdaki Windows Update adımını tekrar deneyebilirsiniz.
Bu adımları takip ederek güvenilir bir sürücü elde edebilirsiniz. Eğer ek bir bilgi veya farklı bir sürüm arıyorsanız, lütfen yeniden belirtin.