Evet, novelinin çok övüldüğünü ve meşhur olduğunu duydum. Sadece hikaye anlatımını beğenmedim, işleniş şeklinden ötürü hikayeyi anlayamamıştım.
Bir ara yine bakarım.
Açıkçası ben de izlerken bir türlü kendimi kaptıramadım. Oysa çok kağıt üzerinde her şey çok güzel. Sevilen de bir seri ama aynı duyguları yaşamışız.

Açıkçası ben de izlerken bir türlü kendimi kaptıramadım. Oysa çok kağıt üzerinde her şey çok güzel. Sevilen de bir seri ama aynı duyguları yaşamışız.
Noveli için de hikaye anlatımı kötü diyen bir kesim var. Belki serinin Türkçe'ye çevrilişinde sıkıntı vardır. 🤷🏿

Haberim yoktu animasyon olarak yapıldığından. İzleyeyim 2 güne yorumumu yaparım.

20 bölüm izledim. Karakter gelişimi eksik işlenmişti. Bazı komedi unsurları hiç yoktu. Ana hikaye fazla hızlı ilerliyordu. Benim izlediğim yerde düzgün çeviri yoktu. Çeviri olarak başka yerde daha iyisi var mı bilmiyorum. Sonuç olarak noveli okuyan ve aslını bilen birisi için ilginç bir deneyimdi. Okumayan birisi muhtemelen kötü veya ortalama bir deneyim yaşayacaktır. Benim izlediğim kısma yapacağım değerlendirme bu şekilde.

Noveli için de hikaye anlatımı kötü diyen bir kesim var. Belki serinin Türkçe'ye çevrilişinde sıkıntı vardır. 🤷🏿

Onu kim dediyse ya seriyi okumamıştır ya da translate çeviri kurbanıdır. Game of Thrones, Witcher gibi serilerle yarışacak seviyede bir yapım LOTM.

Donghuanın pacingi pek iyi değil, 220'ye kadar okuyup sonrasında Donghuayı izlemenizi öneririm.

Onu kim dediyse ya seriyi okumamıştır ya da translate çeviri kurbanıdır. Game of Thrones, Witcher gibi serilerle yarışacak seviyede bir yapım LOTM.

Donghuanın pacingi pek iyi değil, 220'ye kadar okuyup sonrasında Donghuayı izlemenizi öneririm.
Anime uyarlamasını izlemekten vazgeçtim, bir ara noveline göz atarım.