mortal345

Uzman
Arkadaşlar ben donk adlı CS 2 yayıncısının yayınını izliyordum (anlık 13 k izleyicisi var) kendi internet sitesini yanında get a Free skin yazan bir QR kodla paylaştı ben de QR kodu okutup bedava kasayı açtım ve bıçak çıktı ama Steam'le giriş yapmamı istiyordu. Steam'le giriş yapmak için güvenilir bir yer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben donk adlı CS 2 yayıncısının yayınını izliyordum (anlık 13 k izleyicisi var) kendi internet sitesini yanında get a Free skin yazan bir QR kodla paylaştı ben de QR kodu okutup bedava kasayı açtım ve bıçak çıktı ama Steam'le giriş yapmamı istiyordu. Steam'le giriş yapmak için güvenilir bir yer mi?
Steam haricinde bilinmeyen bir yere Steam ile giriş yapmayın derim.

Gördüğünüz yanıltıcı reklam olabilir mi? Yani yayıncıdan alakasız bir reklam. Büyük ihtimalle gerçek değil ve Steam hesabınızı girmenizi önermem.

Üstelik Steam sayfasına bile yönlendirmiyor.
Bilgilerinizi girmeyin güvenli değil.

Başka bir hesap aç. Ona çekmeyi dene. En olmadı 15 gün sonra ana hsabına alırsın :D.