Bütçe
60 dolar
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, eskiden biriktirdiğim 60 dolarım var ama bu 2 oyundan hangisini almaya karar veremedim. Biri Spider-Man 2 ve Doom: The Dark Ages. Kabasakal'dan alacağım, hangisini almalıyım? Ve bir sorum var: Doom: The Dark Ages 32 GB RAM istiyor, bende 16 GB RAM var, yeter mi yetmez mi? Spider-Man 2'de duyduğuma göre crash ve optimizasyon sorunu var mış, doğru mu? Spider-Man 2 videosunu izledim ama 1. oyuna göre beğenmedim hiç. Doom: The Dark Ages bossları dikkatimi çekti az da olsa. Sizce hangisini almalıyım? Eğer bu 2 oyunu da önermiyorsanız başka ne önerebilirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi günler. (Kabasakal'dan alacağım bu arada.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eskiden biriktirdiğim 60 dolarım var ama bu 2 oyundan hangisini almaya karar veremedim. Biri Spider-Man 2 ve Doom: The Dark Ages. Kabasakal'dan alacağım, hangisini almalıyım? Ve bir sorum var: Doom: The Dark Ages 32 GB RAM istiyor, bende 16 GB RAM var, yeter mi yetmez mi? Spider-Man 2'de duyduğuma göre crash ve optimizasyon sorunu var mış, doğru mu? Spider-Man 2 videosunu izledim ama 1. oyuna göre beğenmedim hiç. Doom: The Dark Ages bossları dikkatimi çekti az da olsa. Sizce hangisini almalıyım? Eğer bu 2 oyunu da önermiyorsanız başka ne önerebilirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi günler. (Kabasakal'dan alacağım bu arada.)

Kesinlikle Spider-Man 2 veya The Last of Us 2(optimizasyonu muazzam) al. Doom gercekten berbat cikti ben hiç begenmedim. Ayrica denemek istiyorsan 200 liraya Game Pass al orada var zaten Doom.

Xbox Game Pass'te Doom The Dark Ages var, 200 TL'ye halledersin onu.

Bahsi geçen hiçbir oyunu önermiyorum. İlla bir oyuna para vereceğim ve sahip olacağım diyorsanız Clair Obscur: Expedition 33 almanızı şiddetle tavsiye ederim. En anzından fahiş fiyata oyun satmayı normalleştirmemiş hala $50 gibi bir fiyata AAA ve kaliteli oyun satan bir firmayı desteklemiş olursunuz. Eğer böyle bir kaygınız yok ise 1 aylık gamepass alarak Clair Obscur ve Doom'u oynayabilirsiniz.

Kesinlikle Spider-Man 2 veya The Last of Us 2(optimizasyonu muazzam) al. Doom gercekten berbat cikti ben hiç begenmedim. Ayrica denemek istiyorsan 200 liraya Game Pass al orada var zaten Doom.

The Last of Us Part II var ama hocam Spider-Man 2 beğenemedim niyese.

Bahsi geçen hiçbir oyunu önermiyorum. İlla bir oyuna para vereceğim ve sahip olacağım diyorsanız clair obscur: Expedition 33 almanızı şiddetle tavsiye ederim. En anzından fahiş fiyata oyun satmayı normalleştirmemiş hala $50 gibi bir fiyata AAA ve kaliteli oyun satan bir firmayı desteklemiş olursunuz. Eğer böyle bir kaygınız yok ise 1 aylık Game Pass alarak clair obscur ve Doom'u oynayabilirsiniz.

Hocam önerdiğiniz oyunu şimdi izledim ama maalesef beğenemedim.

Şuan doom dark ages bende açılmıyor update bekliyorum, xbox versiyonu oyunun. 200 lira vermene gerek yok 25 liraya 1 aylık xbox gamepass hesabı satıyolar ordan oynarsın.