6699 Uzman Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 4 11 Mayıs 2024 #1 Merhaba iyi günler. Dünden beri dosya gezgininde garip görüntüler var. Kaydırma çubuğu, beyazlıklar falan normalde yoktu. Sorun ne olabilir?
Merhaba iyi günler. Dünden beri dosya gezgininde garip görüntüler var. Kaydırma çubuğu, beyazlıklar falan normalde yoktu. Sorun ne olabilir?
Çözüm The Shorekeeper 11 Mayıs 2024 Aero Lite temasını kullanıyorsunuz muhtemelen. Normal temaya döndüğünüzde sorun düzelecektir.
RockyHighway79 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 11 Mayıs 2024 #2 6699 dedi: Merhaba iyi günler. Dünden beri dosya gezgininde garip görüntüler var. Kaydırma çubuğu, beyazlıklar falan normalde yoktu. Sorun ne olabilir? Eki Görüntüle 45304Eki Görüntüle 45305 Genişletmek için tıkla... Geçenlerde bende de bir pencere açıktı, görev çubuğunda görünüyordu sadece. Ama ne görev yöneticisinde görünüyordu ne de kapatabiliyordum (pencerede ki dosya veya uygulamanın ismi yoktu). Windows Gezgini'ni yeniden başlatınca kaybolmuştu. Artı 0 Eksi
6699 dedi: Merhaba iyi günler. Dünden beri dosya gezgininde garip görüntüler var. Kaydırma çubuğu, beyazlıklar falan normalde yoktu. Sorun ne olabilir? Eki Görüntüle 45304Eki Görüntüle 45305 Genişletmek için tıkla... Geçenlerde bende de bir pencere açıktı, görev çubuğunda görünüyordu sadece. Ama ne görev yöneticisinde görünüyordu ne de kapatabiliyordum (pencerede ki dosya veya uygulamanın ismi yoktu). Windows Gezgini'ni yeniden başlatınca kaybolmuştu.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 11 Mayıs 2024 #3 Aero Lite temasını kullanıyorsunuz muhtemelen. Normal temaya döndüğünüzde sorun düzelecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 6699 Uzman Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 4 11 Mayıs 2024 #4 The Shorekeeper dedi: Aero Lite temasını kullanıyorsunuz muhtemelen. Normal temaya döndüğünüzde sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim, sorunu sayenizde çözebildim. Nasıl çözüm olarak işaretliyordum? Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Aero Lite temasını kullanıyorsunuz muhtemelen. Normal temaya döndüğünüzde sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim, sorunu sayenizde çözebildim. Nasıl çözüm olarak işaretliyordum?
RockyHighway79 Üstün Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 11 Mayıs 2024 #5 6699 dedi: Hocam çok teşekkür ederim, sorunu sayenizde çözebildim. Nasıl çözüm olarak işaretliyordum? Genişletmek için tıkla... Rapor kısmından çözüm olarak raporlayın. Artı 0 Eksi
6699 dedi: Hocam çok teşekkür ederim, sorunu sayenizde çözebildim. Nasıl çözüm olarak işaretliyordum? Genişletmek için tıkla... Rapor kısmından çözüm olarak raporlayın.
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 11 Mayıs 2024 #6 6699 dedi: Merhaba iyi günler. Dünden beri dosya gezgininde garip görüntüler var. Kaydırma çubuğu, beyazlıklar falan normalde yoktu. Sorun ne olabilir? Eki Görüntüle 45304Eki Görüntüle 45305 Genişletmek için tıkla... Sabah bende dosya aktarımı yaparken böyle bir şeye denk geldim bu aralar Windows'um çok değişik çalışıyor. Normalde olmasından çok daha büyük. Artı 0 Eksi
6699 dedi: Merhaba iyi günler. Dünden beri dosya gezgininde garip görüntüler var. Kaydırma çubuğu, beyazlıklar falan normalde yoktu. Sorun ne olabilir? Eki Görüntüle 45304Eki Görüntüle 45305 Genişletmek için tıkla... Sabah bende dosya aktarımı yaparken böyle bir şeye denk geldim bu aralar Windows'um çok değişik çalışıyor. Normalde olmasından çok daha büyük.
SonicInPC Uzman Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Beğeniler 1 Yer İstanbul 11 Mayıs 2024 #7 walter wick dedi: Sabah bende dosya aktarımı yaparken böyle bir şeye denk geldim bu aralar Windows'um çok değişik çalışıyor. Eki Görüntüle 45315 Normalde olmasından çok daha büyük. Genişletmek için tıkla... DSR kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Sabah bende dosya aktarımı yaparken böyle bir şeye denk geldim bu aralar Windows'um çok değişik çalışıyor. Eki Görüntüle 45315 Normalde olmasından çok daha büyük. Genişletmek için tıkla... DSR kullanıyor musunuz?
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 11 Mayıs 2024 #8 SonicInPC dedi: DSR kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Aktif olarak kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
Eren Karoglu Uzman Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 5 Beğeniler 3 12 Mayıs 2024 #9 walter wick dedi: Sabah bende dosya aktarımı yaparken böyle bir şeye denk geldim bu aralar Windows'um çok değişik çalışıyor. Eki Görüntüle 45315 Normalde olmasından çok daha büyük. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen iki veya birden fazla monitör kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Sabah bende dosya aktarımı yaparken böyle bir şeye denk geldim bu aralar Windows'um çok değişik çalışıyor. Eki Görüntüle 45315 Normalde olmasından çok daha büyük. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen iki veya birden fazla monitör kullanıyorsunuz.
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 12 Mayıs 2024 #10 Eren Karoglu dedi: Muhtemelen iki veya birden fazla monitör kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır, tek monitör. Artı 0 Eksi
Eren Karoglu dedi: Muhtemelen iki veya birden fazla monitör kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır, tek monitör.