Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aero Lite temasını kullanıyorsunuz muhtemelen. Normal temaya döndüğünüzde sorun düzelecektir.
RockyHighway79
Üstün
Merhaba iyi günler.
Dünden beri dosya gezgininde garip görüntüler var. Kaydırma çubuğu, beyazlıklar falan normalde yoktu. Sorun ne olabilir?
Eki Görüntüle 45304Eki Görüntüle 45305
Geçenlerde bende de bir pencere açıktı, görev çubuğunda görünüyordu sadece. Ama ne görev yöneticisinde görünüyordu ne de kapatabiliyordum (pencerede ki dosya veya uygulamanın ismi yoktu). Windows Gezgini'ni yeniden başlatınca kaybolmuştu.
The Shorekeeper
Üstün
Aero Lite temasını kullanıyorsunuz muhtemelen. Normal temaya döndüğünüzde sorun düzelecektir.
6699
Uzman
Hocam çok teşekkür ederim, sorunu sayenizde çözebildim. Nasıl çözüm olarak işaretliyordum?Aero Lite temasını kullanıyorsunuz muhtemelen. Normal temaya döndüğünüzde sorun düzelecektir.
RockyHighway79
Üstün
Hocam çok teşekkür ederim, sorunu sayenizde çözebildim. Nasıl çözüm olarak işaretliyordum?
Rapor kısmından çözüm olarak raporlayın.
Merhaba iyi günler.
Dünden beri dosya gezgininde garip görüntüler var. Kaydırma çubuğu, beyazlıklar falan normalde yoktu. Sorun ne olabilir?
Eki Görüntüle 45304Eki Görüntüle 45305
Sabah bende dosya aktarımı yaparken böyle bir şeye denk geldim bu aralar Windows'um çok değişik çalışıyor.
Normalde olmasından çok daha büyük.
Sabah bende dosya aktarımı yaparken böyle bir şeye denk geldim bu aralar Windows'um çok değişik çalışıyor.
Eki Görüntüle 45315
DSR kullanıyor musunuz?
Aktif olarak kullanmıyorum.
Eren Karoglu
Uzman
Muhtemelen iki veya birden fazla monitör kullanıyorsunuz.Sabah bende dosya aktarımı yaparken böyle bir şeye denk geldim bu aralar Windows'um çok değişik çalışıyor.
Eki Görüntüle 45315
Muhtemelen iki veya birden fazla monitör kullanıyorsunuz.
Hayır, tek monitör.