Hetzner, Digitalocean ya da AWS üzerinden s3 object storage açın. Standart bir hosting (Hostingin yükleme limitlerini dikkate alın, çok düşükse 5$'e vds alıp ona kurun hostingi.) alın php ya da hangi dili seçerseniz size kalmış, S3'e yükleyin. Daha ucuza gelir up/down derdiniz de kalmaz. :)
Merhabalar, @omersrn dediği gibi S3 Object Storage alarak yükleme yaptım. Presigned URL ile doğru yapıyı kurduğunuzda hostinge hiçbir yük bindirmeden direkt olarak S3 Object Storage upload yapabildim. Hetzner diğer alternatif S3 Object Storage hizmeti sunanlara nazaran çok daha uygun olduğu için bunu tercih ettim.

Proje karmaşık olmasa da HTTP/HTTPS isteklerine hakim olmadan yapılması zor bir proje. Herhangi bir header eksik giderse kesinlikle anlamsız hatalarla karşılaşıyorsunuz.

Ayrıca S3 Object Storage için herhangi bir ara yüzlü uygulama yok, birçok işi CLI ile yapmamız gerekiyor ondada sCMD veya AWS CLI kullanmak gerekiyor. Biraz vakit ayrılırsa yapılamayacak şey değil.

@omersrn çok teşekkür ederim.

Olur da projenin bir aşamasında Cloudflare kullanarak gelen istekleri filtrelemeye karar verirseniz diye bir ekleme yapmak isterim. Malum ücretsiz paketinde 100 MB'lık tekil paket sınırı mevcut. Bunu da dikkate alarak planlama yapmakta fayda var. Elbette görsellerin tekil olarak bu boyutu aşacağını düşünmüyorsanız bir sorun yaşamazsınız.

Olur da projenin bir aşamasında Cloudflare kullanarak gelen istekleri filtrelemeye karar verirseniz diye bir ekleme yapmak isterim. Malum ücretsiz paketinde 100 MB'lık tekil paket sınırı mevcut. Bunu da dikkate alarak planlama yapmakta fayda var. Elbette görsellerin tekil olarak bu boyutu aşacağını düşünmüyorsanız bir sorun yaşamazsınız.
Teşekkür ederim, kişisel bir etkinliğimizde kullanmak üzere tek seferlik yaptığım bir proje olduğu için işin bu ayağını hiç hesaba katmamıştım. Profesyonel bir hale getirirsem birgün kesinlikle bu dediğinize dikkat edeceğim. Görsellerde 100mb sınırı sorun yaratmasa da videolarda belki problem yaşarım ama onu da o zaman düşünürüz. 😊