Neku

Uzman
Merhaba,

Altyapı olarak sadece Superonline olduğu için maalesef internetim Turkcell. Son zamanlarda GoodbyeDPI açıkken internet sitelerinin asla açılmadığını veya çok yavaş açıldığını fark ettim, az önce de buna alternatif olarak ByeDPI indirdim ancak ilk 10 dakika her şey normalken şimdi tekrar aynı yavaşlamayı yaşıyorum.

Bu tür DPI uygulamalarını kapattığım anda geri eski bağlantı hızına dönüyor. Gerçekten anlamıyorum, yeni bir teknoloji mi getirdiler? DPI kullanıcılarını fark edince interneti mi yavaşlatıyor? Hiçbir fikrim yok ancak Discord vb. erişim sağlamam için bu engelleri aşmam gerekiyor. Alternatif neler önerebilirsiniz veya DPI kullanmaya devam edebileceğim başka bir çözüm var mı?

1762883479199.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bu sorun vardı. Formattan sonra çözüldü. Zibilyon tane varyasyonunu kurup çalıştırdığım için ne yapsam kapanmıyordu da.

ByeDPI'ın internet hızını yavaşlatmasına şaşırdım, çünkü çalışma mantığına aykırı.

ByeDPI sadece socks5 proxy oluşturur. Proxy injection yapan uygulamalar ile Discord, Roblox veya istediğin başka bir uygulamayı ilgili socks5 proxy adresine yönlendirip kullanırsın. Veya tarayıcına proxy eklentisi kurup ilgili socks5 proxy adresini tanımlayarak tarayıcında da kullanabilirsin.

Senin kullanım senaryon neydi? Discord'u socks5 proxy adresine neyle yönlendirdin?

Ayrıca goodbyedpi'ı da --blacklist <textfile> argümanını kullanarak bir text dosyası içine yazdığın domainler için kullanabilirsin. Böyle de bir yöntem var.

ByeDPI'ın internet hızını yavaşlatmasına şaşırdım, çünkü çalışma mantığına aykırı.

ByeDPI sadece socks5 proxy oluşturur. Proxy injection yapan uygulamalar ile Discord, Roblox veya istediğin başka bir uygulamayı ilgili socks5 proxy adresine yönlendirip kullanırsın. Veya tarayıcına proxy eklentisi kurup ilgili socks5 proxy adresini tanımlayarak tarayıcında da kullanabilirsin.

Senin kullanım senaryon neydi? Discord'u socks5 proxy adresine neyle yönlendirdin?

Ayrıca GoodbyeDPI'ı da --blacklist <textfile> argümanını kullanarak bir text dosyası içine yazdığın domainler için kullanabilirsin. Böyle de bir yöntem var.

ByeDPI değil şu an kullandığım goodbyedpiturkey versiyonu ve sorunum hâlâ devam ediyor CMD penceresini kapattığım anda geri eski hızına kavuşuyor ancak açıkken ne siteler ne fotoğraflar ne de uygulamalar yükleniyor.

En sondaki bahsettiğiniz şeyi anlamadım detaylandırabilir misiniz?