ISS size IPv6 tanımlamış mı diye kontrol edebilir misiniz? Emin olmamakla birlikte kimi IPv6 kullanıcılarında DPI programlarının çalışmadığını gözlemledim. Bir kontrol etmekte fayda var.
Kontrol ettim. IPv6 testinde 0/10 çıktı ve "Hiçbir IPv6 adresi tespit edilemedi" diyor. ipconfig çıktısında da sadece fe80:: ile başlayan link-local IPv6 adresi var, global IPv6 yok. Yani bağlantım sadece IPv4 üzerinden çalışıyor.

v2.3'e güncelledim. Pek bir değişiklik yok. Sürüm notlarını okuyun neden yaptığımı anlarsınız. :)

Bu kurulan bir şey değil zaten PC yeniden başlat dosyaları sil bitti.

Klasörü sildiğimde temiz bir silme işlemi olmuyor diye düşünüyorum, arkada bypass etmeye çalıştığı her şeyi nasıl temizleyebilirim peki? Bunun için bir araç vs. var mı? DPI kullandığımdan beri League of Legends'da VAL 185 hatası almaya başladım. Bir türlü de düzelmiyor. Arkada elbet bir şeyler bırakıyor diye düşünüyorum. Tertemiz clean bir şekilde silmek istiyorum.

Klasörü sildiğimde temiz bir silme işlemi olmuyor diye düşünüyorum, arkada bypass etmeye çalıştığı her şeyi nasıl temizleyebilirim peki? Bunun için bir araç vs. var mı? DPI kullandığımdan beri League of Legends'da VAL 185 hatası almaya başladım. Bir türlü de düzelmiyor. Arkada elbet bir şeyler bırakıyor diye düşünüyorum. Tertemiz clean bir şekilde silmek istiyorum.
Kardeşim yapan benim. Çalışma mantığına bakarsan tamamen sistemden bağımsız bir tünel olduğunu anlarsın. Aldığın hataların sebebinin bu olması da imkansız çünkü sen bu tünele uygulama sokmadıkça etkisizdir. Silmesi de dediğim gibi oluyor sistemde en ufak değişikliği veya bir yerlere dosya bıraktığı yok.