Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde bi ilgimi çekti şimdi. Şu zamanında ps den oyunları bedava aldığını sanan çocuk geldi aklıma.🤣

En kötü ihtimalle davalık olurum, onda da ürünü iade ettiğimin kanıtları bulunduğu için bir problem yaşamam.

Bir şey olacağını sanmam hocam olursa gerekli belgelerle ifadenizi verir. SSleri atar sorun yaşamazsınız olayın sizle ilgisi yok.

Benim merak ettiğim bu kadar alışveriş, para akışı olurken arkadaşın babası nasıl bu kadar geç fark etti.

Vallahi ben Trendyol'dan 300 liraya yemek söylüyorum, benimki hemen arıyor "Sen mi aldın?" diye. İnternet alışverişi de başına bir şeyler geldiği için sadece ben bir şey alacağım zaman açılıyor.

Yakın bir akrabamın çocuğunun sevilmek için serviste arkadaşlarına para dağıttığını öğrendim. Maalesef sevgisiz büyüyen çocuklarda böyle bir şey oluyor sanırım.

@DRAGON Açıklama için 23 saat 43 dakikan var. Süre başladı.

Babasının parasını neden çekilişe harcasın ki? Bunu anlamış değilim.
O kısmı, ben de çözemedim. Neden tanımadığın insanlara, yararlanmak istersin ki? Okulda olsa, arkadaş ortamında olsa, vb. Anlayacam da. Burada böyle yapmasını anlandıramıyorum. İlginç.

Büyüyen çocuklarda böyle bir şey oluyor sanırım.

Evet, haklısınız. Ama burada, neden birisine yararlanmak istesin ki? Dediğiniz gibi, okulda serviste arkadaş ortamında kendini sevdirmek için denebilir. Sanaldan tanımadığın insana, böyle bir şey yapmak. Neyin şeyi çözemedim vallahi. Karmaşık, neyse açıklamasını merak ediyorum. Umarım sessiz kalmayıp, açıklamasını yapar.

Son düzenleme:
Çekilişi ilk gördüğüm zamanlarda aklıma kara para filan diye düşünmüştüm meğer adam babasının parasını harcıyormuş. Ahaha. Bari babanın parasını kendine harca. Forumun komik olaylarına bir başkası eklendi. Tamam babanın parasını harca sana kazanıyor da git, kendine harca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.