Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vaka konusu yükleniyor... Elemandan açıklama gelmedikleri için biraz sinirleri bozuk.

1758798826055.webp

Bu arada şahısın yapabileceği max açıklama özür dilemek olacaktır ama dilese bile bu konu ömür boyu burada kalacağı için bu olaydan sonra ben olsam hesabımi kapatırdim muhtemelen.

Bu arada şahısın yapabileceği max açıklama özür dilemek olacaktır ama dilese bile bu konu ömür boyu burada kalacağı için bu olaydan sonra ben olsam hesabımi kapatırdim muhtemelen.
Hakkaten sağlam rezil oldu çünkü.

Yakın bir akrabamın çocuğunun sevilmek için serviste arkadaşlarına para dağıttığını öğrendim. Maalesef sevgisiz büyüyen çocuklarda böyle bir şey oluyor sanırım.

@DRAGON Açıklama için 23 saat 43 dakikan var. Süre başladı.

Çok az zamanı kaldı, sanırım sessiz kalmayı tercih etti ya da sanırım şu an hastanede tedavi altında da olabilir.

Çok az zamanı kaldı, sanırım sessiz kalmayı tercih etti ya da sanırım şu an hastanede tedavi altında da olabilir.
Dalga geçme işini abartmayın. Küçük, fazla küçük bir çocuk resmini gördüm, abartmayın arkadaşlar. Dünden beri siteye girmemiş, mesajı görse cevap verirdi. Gerçekten fazla ağır ithamlarda bulunuyorsunuz.

En azından kara para değildi. Kara para olsaydı forum yöneticilerin başı yanardı muhtemelen.
Forum yöneticileri bence bundan sonra daha dikkatli davranmalı bu durumlarda.
Neyse olan olmuş artık. Kendisi de dersini almıştır. Boşuna büyütmeye gerek yok. Size de geçmiş olsun @Thanos

Dalga geçme işini abartmayın. Küçük, fazla küçük bir çocuk resmini gördüm, abartmayın arkadaşlar. Dünden beri siteye girmemiş, mesajı görse cevap verirdi. Gerçekten fazla ağır ithamlarda bulunuyorsunuz.
Katılıyorum. Berkehan Çepni vakasıyla kıyaslayanlar bile olmuş. Kimsenin neler yaşadığını, nasıl dönemlerden geçtiğini bilemezsiniz arkadaşlar.

Arkadaş bir hata yapmış, umarım da hatasının farkına varıp kendine temiz bir sayfa açar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.