- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Bu arada şahısın yapabileceği max açıklama özür dilemek olacaktır ama dilese bile bu konu ömür boyu burada kalacağı için bu olaydan sonra ben olsam hesabımi kapatırdim muhtemelen.
Hakkaten sağlam rezil oldu çünkü.Bu arada şahısın yapabileceği max açıklama özür dilemek olacaktır ama dilese bile bu konu ömür boyu burada kalacağı için bu olaydan sonra ben olsam hesabımi kapatırdim muhtemelen.
DRAGON Vakası.Bu arada şahısın yapabileceği max açıklama özür dilemek olacaktır ama dilese bile bu konu ömür boyu burada kalacağı için bu olaydan sonra ben olsam hesabımi kapatırdim muhtemelen.
Hakkaten sağlam rezil oldu çünkü.
Thanos
Üstün
Konunun ismini öyle açsaydım keşke çünkü hakkaten tam olarak böyle.
creazy
Başarılı
Berkehan çepni, vakası kadar olmasa da, bu vakanın da gideri var. 
Moderatörler, yardımcı olabilir.
Konunun ismini öyle açsaydım keşke çünkü hakikaten tam olarak böyle.
Moderatörler, yardımcı olabilir.
5
5124
Ziyaretçi
Yakın bir akrabamın çocuğunun sevilmek için serviste arkadaşlarına para dağıttığını öğrendim. Maalesef sevgisiz büyüyen çocuklarda böyle bir şey oluyor sanırım.
@DRAGON Açıklama için 23 saat 43 dakikan var. Süre başladı.
Çok az zamanı kaldı, sanırım sessiz kalmayı tercih etti ya da sanırım şu an hastanede tedavi altında da olabilir.
seeraddar
Yetkin
Dalga geçme işini abartmayın. Küçük, fazla küçük bir çocuk resmini gördüm, abartmayın arkadaşlar. Dünden beri siteye girmemiş, mesajı görse cevap verirdi. Gerçekten fazla ağır ithamlarda bulunuyorsunuz.Çok az zamanı kaldı, sanırım sessiz kalmayı tercih etti ya da sanırım şu an hastanede tedavi altında da olabilir.
- Makaleler
- 6
- Makaleler
- 5
Katılıyorum. Berkehan Çepni vakasıyla kıyaslayanlar bile olmuş. Kimsenin neler yaşadığını, nasıl dönemlerden geçtiğini bilemezsiniz arkadaşlar.Dalga geçme işini abartmayın. Küçük, fazla küçük bir çocuk resmini gördüm, abartmayın arkadaşlar. Dünden beri siteye girmemiş, mesajı görse cevap verirdi. Gerçekten fazla ağır ithamlarda bulunuyorsunuz.
Arkadaş bir hata yapmış, umarım da hatasının farkına varıp kendine temiz bir sayfa açar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-