Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dalga geçme işini abartmayın. Küçük, fazla küçük bir çocuk resmini gördüm, abartmayın arkadaşlar. Dünden beri siteye girmemiş, mesajı görse cevap verirdi. Gerçekten fazla ağır ithamlarda bulunuyorsunuz.
Bu arada mesajı görmeme ihtimali yok, ben, bazı forum üyeleri ve Recep Abi etiket attı. Bu duruma verebileceği bir yanıt olmadığı için susma hakkını kullanıyor, susmaktan ziyade özür dileme yolunu tercih etse daha iyi olacak.

Bu arada mesajı görmeme ihtimali yok, ben, bazı forum üyeleri ve Recep abi etiket attı. Bu duruma verebileceği bir yanıt olmadığı için susma hakkını kullanıyor, susmaktan ziyade özür dileme yolunu tercih etse daha iyi olacak.

Olaydan sonra teknolojik aletlerini elinden almış olabilirler.

Katılıyorum. Berkehan çepni vakasıyla kıyaslayanlar bile olmuş. Kimsenin neler yaşadığını, nasıl dönemlerden geçtiğini bilemezsiniz arkadaşlar.

Arkadaş bir hata yapmış, umarım da hatasının farkına varıp kendine temiz bir sayfa açar.

Canı sıkıldıkça para dağıtmanın bir şeyler yaşamayla bir ilgisi çok olamaz, sizin dediğiniz şey kusuru gölgelemek oluyor.

Canı sıkıldıkça para dağıtmanın bir şeyler yaşamayla bir ilgisi çok olamaz, sizin dediğiniz şey kusuru gölgelemek oluyor.

Bu hayatta hepimiz türlü türlü sıkıntıdan geçiyoruz, kimimizin ki çok büyük kimimizin ki hafif. Şimdi her acısı, derdi büyük olan biri bir şey yaptığında yaşadıklarına verip konuyu kapatmak mı gerekiyor. Bunun bir diğer örneği kadın katillerini "kız açık giyindi. "o saatte dışarıda ne var mış?" diyen zihniyetle aynı zihniyet oluyor bu.

Son düzenleme:

Bu hayatta hepimiz türlü türlü sıkıntıdan geçiyoruz, kimimizin ki çok büyük kimimizin ki hafif. Şimdi her acısı, derdi büyük olan biri bir şey yaptığında yaşadıklarına verip konuyu kapatmak mı gerekiyor. Bunun bir diğer örneği kadın katillerini "kız açık giyindi. "o saatte dışarıda ne var mış?" diyen zihniyetle aynı zihniyet oluyor bu.

Evet, masumlaştırmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Çocuk katiller bile var bu ülkede. Bakıyorum 15 yaşında katil olmuş. Milletimiz çocuk diye masumlaştırıyor. "suça sürüklenmiş" "yaşı küçük "daha çocuk ne yaşadığını bilemezsiniz" vesaire, gibi şeyler diyorlar. Hiçbir kimseyi masumlaştırmaya arkasına bahane perde bulmaya gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.