denixius

Başarılı
Yer
İstanbul
Dragon Age: The Veilguard Türkiye'de neden satışta değil, diye olayın takipçisi olan Türkçe oyun sitesi neden yok ya da neden hâlâ haber yapmadılar anlayamadım. Sesimizi neden duyurmuyorlar? Google'da arıyorum, arıyorum bir sonuç vermiyor. Garip...

Oynun forumlarında konuyla ilgili kıyamet kopuyor: Is the game not available in Turkey ?

Araştırmacı gazetecilik ilkesine ne oldu?

Aynı olay Hogwarts Legacy'de de yaşandı diye biliyorum. Kur dengesizliğinden dolayı açmamışlardır.
O zaman Steam'de açmaları gerekiyordu. Çünkü Steam'de USD kuru var. Bu olay yaşanmasın diye Steam USD kuruna geçmişti zaten.

Oyuncular dışında oyun siteleri bizim yerimize araştırmadığı için bu soruları soruyoruz işte. Araştırsalar, neymiş ne değilmiş öğrensek... EA ya da BioWare ile iletişime geçebilirler, sonra bize bu yüzdenmiş diyeblirler. Ne bileyim, gazetecilik değil miydi bu?

O zaman Steam'de açmaları gerekiyordu. Çünkü Steam'de USD kuru var. Bu olay yaşanmasın diye Steam USD kuruna geçmişti zaten.
Şu anda baktım da, Rusya ve diğer orta doğu ülkelerinde de satışa açılmamış. İlginç bir olay.

EA'in burada Community Manager'ı var diye biliyorum, ona sormak lazım.