murim

Uzman
Dragon Age Veilguard satış rakamları açıklandı gibi. Şirket net bir rakam vermese de "1.500.000 oyuncuyla etkileşime girdi" dedi. Burada etkileşime girdi kelimesi oldukça göze batıyor. Çünkü EA'in üyelik sistemiyle 8 saat oyunun demosunu deneyip almayanlar da bu rakama dahil.

Tabii drama burada bitmedi. Dragon Age Veilguard muhteşem oyun. Yılın oyunu seçen bu konuda tweetler atan birçok kişi tweetlerini sildi, hatta bazıları hesaplarını gizliye bile çekenler olmuş.

Ufak bir not, Dragon Age Veilguard 10 yılda 250 milyon dolar harcanmış bir oyun.

2. açıklama futbol oyunuyla alakalı. "Satış rakamları beklenenin de aşırı altında" açıklaması EA'de dün büyük şok etkisi yarattı. Bu 2 açıklama sonrası borsada 1 günde %18'lik sert bir düşüş yaşadı.
Sizce artık biraz olsun bugsuz eğlenceli oyunlar çıkarmaya çalışırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun ağırlığını bozdular her kitleye hitap etmek için çizgi bozuldu. Dragon Age Origins gibi bir oyun ve hikaye yaptılar da insanlar beğenip almadı. Her kitleye hitap etmek firmaların yaptığı en büyük hata. Oyunun bir ağırlığı vardı serinin ismi vardı herkes fazlasını bekliyordu.

Dragon Age: Origins çok sevdiğim bir oyun. Seriyi bu şekilde mahvetmeleri yazık oldu. Woke virüsünün kurbanı oldu seri. AC: Shadows'ta bu işin sonu olacak.

Oyundaki konuşmalar falan o kadar sıkıcıydı ki az izlemiştim oyunu alınır mı bu diye hayatımda daha kötü bir senaryo gördüm. Herkese hitap edeceğiz diye çıkmışlar yola anaokulu çocuklarına kadar hitap etmişler başarmışlar ama bu oyunu aşırı sıkıcı yapmış. Bir zahmet bırakın da cinsiyet eşitliğini 22222222 tane cinsiyet var laflarını dünyayı falan kurtaralım sıra diğerine sonra gelsin.

Ortaçağ da geçen büyülü fantastik evrenleri çok seven biri olarak baya umutluydum bu oyundan fakat birkaç saat sonra çok baştan savma yapıldığını anladım. Hemen silip güvenli limanım Skyrimi indirdim :D