• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Drive üzerinden yüklenen dosya birden fazla dosyaya bölünüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
  • Etiketler Etiketler
    dosya
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Dosyanın boyutu ortalama 30 GB falan sanırsam. Tek dosya halinde indirmek istiyorum ancak 15 20 tane 1 1.5 GB boyutlu dosyaları indirmeye başlıyor. Nasıl tek dosya halinde indirebilirim?

Çözüm
Klasör sana aitse Google Drive'ın masaüstü versiyonuyla kolaylıkla yapabilirsin.

Klasör size ait değilse 3. taraf hizmete kendi hesabını bağlayıp bu klasörü bulut üzerinden kendi hesabına aktardıktan sonra yine masaüstü versiyonuyla çekebilirsin.

Bunun haricinde "gdown" adlı bir araç var buna bakabilirsin (hiç kullanmadım).
Klasör sana aitse Google Drive'ın masaüstü versiyonuyla kolaylıkla yapabilirsin.

Klasör size ait değilse 3. taraf hizmete kendi hesabını bağlayıp bu klasörü bulut üzerinden kendi hesabına aktardıktan sonra yine masaüstü versiyonuyla çekebilirsin.

Bunun haricinde "gdown" adlı bir araç var buna bakabilirsin (hiç kullanmadım).

Son düzenleme:
Çözüm
Bunun bir yolu yok sanırım, 2GB'lık parçalara bölüyor. Bunların hepsi ayrı arşivler birbirleri ile bağlantıları yok, her birinin içinde ayrı ayrı dosyalar var 2GB olana kadar bir arşivin içine yerleştirip sonra diğer arşive geçiyor, bir klasör açıp oraya çıkartabilirsiniz hepsini tek tek, en son 30GB'ın tamamı orada olacaktır.

Masaüstü uygulamasına bakayım bir, dosyalar bana ait.

Başka bir seçenek bulamadım burada.

Son düzenleme:
Masaüstü uygulamasına bakayım bir, dosyalar bana ait.

Başka bir seçenek bulamadım burada.Eki Görüntüle 116864
Masaüstü uygulamasını yükleyince Google Drive web arayüzünde Bilgisayarlar kısmında bilgisayarınız görünür, drivedaki klasörü bilgisayar ile senkronize ettiğiniz bir klasöre taşırsanız belki o şekilde indirmeyi başlatabilirsiniz. Taşıdığınız anda masaüstü uygulaması onları indirmezse çark simgesinden eşitlemeyi durdurup tekrar başlatın.

Bunu yapamadım ancak uygulamayı yükleyince sanal sürücü oluşturdu, oradan klasörlere eriştim ve direkt olarak kopyala yapıştır yapabildim. Teşekkür ederim.
Doğru yapmışsınız, ben onun varlığını tamamen unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…