Ethem Efe
Üstün
Dosyanın boyutu ortalama 30 GB falan sanırsam. Tek dosya halinde indirmek istiyorum ancak 15 20 tane 1 1.5 GB boyutlu dosyaları indirmeye başlıyor. Nasıl tek dosya halinde indirebilirim?
Klasör sana aitse Google Drive'ın masaüstü versiyonuyla kolaylıkla yapabilirsin. Sana ait değilse 3. taraf hizmete kendi hesabını bağlayıp bu klasörü bulut üzerinden kendi hesabına aktardıktan sonra yine masaüstü versiyonuyla çekebilirsin.
Bunun haricinde "gdown" adlı bir araç var buna bakabilirsin (hiç kullanmadım).
Başka bir seçenek bulamadım burada.Klasör sana aitse Google Drive'ın masaüstü versiyonuyla kolaylıkla yapabilirsin. Sana ait değilse 3. taraf hizmete kendi hesabını bağlayıp bu klasörü bulut üzerinden kendi hesabına aktardıktan sonra yine masaüstü versiyonuyla çekebilirsin.
Bunun haricinde "gdown" adlı bir araç var buna bakabilirsin (hiç kullanmadım).
Masaüstü uygulamasını yükleyince Google Drive web arayüzünde Bilgisayarlar kısmında bilgisayarınız görünür, drivedaki klasörü bilgisayar ile senkronize ettiğiniz bir klasöre taşırsanız belki o şekilde indirmeyi başlatabilirsiniz. Taşıdığınız anda masaüstü uygulaması onları indirmezse çark simgesinden eşitlemeyi durdurup tekrar başlatın.Masaüstü uygulamasına bakayım bir, dosyalar bana ait.
Başka bir seçenek bulamadım burada.Eki Görüntüle 116864
Masaüstü uygulamasını yükleyince Google Drive web arayüzünde Bilgisayarlar kısmında bilgisayarınız görünür, drivedaki klasörü bilgisayar ile senkronize ettiğiniz bir klasöre taşırsanız belki o şekilde indirmeyi başlatabilirsiniz. Taşıdığınız anda masaüstü uygulaması onları indirmezse çark simgesinden eşitlemeyi durdurup tekrar başlatın.
Google Drive Masaüstü ayarlarından Google Drive ile senkronize edilecek bir klasör ayarlayın.
Google Drive masaüstü ayarlarından Google Drive ile senkronize edilecek bir klasör ayarlayın.
Doğru yapmışsınız, ben onun varlığını tamamen unutmuşum.Bunu yapamadım ancak uygulamayı yükleyince sanal sürücü oluşturdu, oradan klasörlere eriştim ve direkt olarak kopyala yapıştır yapabildim. Teşekkür ederim.