Detaylar
Kim cevapladı?Driver güncellemesinden sonra gölgeler yeniden oluşturuluyor. İlk giriş uzun sürer, oyuna girdikten sonra tekrar kapatıp açmak lazım. Yine düzelmediyse MFG kapanmıştır, bir kontrol et istersen.
Bronzen 6
Başarılı
Yaptım ama 230'dan bir an 100'e çakılıyor. Akıcılık yerlerde yani.Driver güncellemesinden sonra gölgeler yeniden oluşturuluyor. İlk giriş uzun sürer, oyuna girdikten sonra tekrar kapatıp açmak lazım. Yine düzelmediyse MFG kapanmıştır, bir kontrol et istersen.
Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile bir önceki sürüme dönün.yaptım ama 230 dan bi anda 100 e çakılıyor.Akıcılık yerlerde yani
Bronzen 6
Başarılı
Nasıl yapılacağını anlatan bir rehber var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada:
Merhaba! Bu rehberde ekran kartınız ile yaşadığınız birçok sorunun çözümü olabilecek veya ekran kartınızı değiştirmeden önce uygulamanız gereken "ekran kartı sürücüsünü kaldırma" işlemini anlatıyor olacağım. Ekran kartı sürücümüzü kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanacağız. Rehberimize başlamadan önce işletim sisteminizin "Desteklenen İşletim Sistemleri" listesinde olduğundan emin olunuz.
...
Desteklenen İşletim Sistemleri
- Windows 7
- Windows 8/8.1
- Windows 10
- Windows 11
- chewyqq
- ddu ddu indir ddu kullanımı ddu türkçe display driver uninstaller display driver uninstaller türkçe ekran kartı sürücüsü kaldırma mavi ekran
- Forum: Aygıt Sürücüleri
Bronzen 6
Başarılı
Burada:
Merhaba! Bu rehberde ekran kartınız ile yaşadığınız birçok sorunun çözümü olabilecek veya ekran kartınızı değiştirmeden önce uygulamanız gereken "ekran kartı sürücüsünü kaldırma" işlemini anlatıyor olacağım. Ekran kartı sürücümüzü kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanacağız. Rehberimize başlamadan önce işletim sisteminizin "Desteklenen İşletim Sistemleri" listesinde olduğundan emin olunuz.
Desteklenen İşletim Sistemleri ...
- Windows 7
- Windows 8/8.1
- Windows 10
- Windows 11
- chewyqq
- ddu ddu indir ddu kullanımı ddu türkçe display driver uninstaller display driver uninstaller türkçe ekran kartı sürücüsü kaldırma mavi ekran
- Forum: Aygıt Sürücüleri
Bunu yaptıktan sonra işlemcinin entegre kartının da driverını siliyor mu veya öyle bir şey var mı?
Harici ekran kartınızı kaldırıyor, baştan kuracaksınız. Fakat son sürümden bir önceki sürümü indirin.Bunu yaptıktan sonra işlemcinin entegre kartınında driverını siliyor mu veya öyle bir şey var mı?
Bronzen 6
Başarılı
Hala aynıHarici ekran kartınızı kaldırıyor, baştan kuracaksınız. Fakat son sürümden bir önceki sürümü indirin.
Bunuda cyberpunk ta aldım. Sorun ne anlamadım.
150 ye çakılıyor sonra tekrar 300 e çıkıyor
Dün bios update yapmıştım bundan kaynaklı olabilir mİ?
Sorun hibrit moddan kaynaklı bir durummuş.Fakat ben bilgisayarı hibrit modda kullanmak istiyorum.Bunun için ne yapılmalı?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: