Driver yükleme araçlarının saçmalık olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Her zaman üreticinizin sitesinden kurulum yapın.

Bu konudaki tek kullanımlık tarama araçlardan birini kullanabilirsiniz.

Driver yükleme araçlarının saçmalık olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Her zaman üreticinizin sitesinden kurulum yapın.

Bu konudaki tek kullanımlık tarama araçlardan birini kullanabilirsiniz.
Bu siteden donanım kimliğiyle yükledim sorun çıkmadı. Driverpack.io öneren görürsem eğer bir yerde. Neyse.

1739707058283.webp

Şaşırmadım virüs girmesi normal.

Hocalarım ben güvenlik kategorisinde antibiyotik rozetine sahibim yeşil sitede. Benim amacım sizi bilgilendirmek. Zaten yüklü olan yazılımlardan da gördünüz. Önlemim var.

Yani zaten güvenilir bile olsa o kadar büyük bir kütüphaneyi güncel tutmak imkansıza yakın ya yanlış Driver'ı yükleyip hatalarla uğraşırsınız ya da eski ve performansı düşük sürücüleri kullanmaya devam edersiniz. Konu hakkında az bilgi sahipleri için bilgilendirici bir konu zaten soru konusu değil niye bu kadar disslike var anlamadım.

Ilginc. Driverpack'i cok kullandim bulamadigim BT, wifi gibi parcalarin suruculeri icin. Bitdefender hic hata vermemisti. Gerci en son alti ay once kullandim herhalde. Adamlar anlayislarini degistirmis olabilir tabii.

Dediğim gibi elle kurdum. Ama o siteden otomatik indirme olanı değil de direkt sürücüyü indirmek istemiştim. Reklama basmam mümkün değil 2 reklam engelleyici aktif çalışıyor.

Driver Booster ve driver Hub da ki driverlar da virüs konusunda bir sorun görmemiştim fakat oldukça yanlış indirmeler yapıyor. Özellikle eski bilgisayarlarda bu bir sorun. En basitinden HD 6330M olan bir sistemde HD 6370M sürücüsü kurmaya çalışıyordu.