Detaylar
Kim cevapladı?Sorumluluk size ait diyerek basliyorum.Öncelikle merhaba, Drive ve ya Cloud uygulamaları üzerinden torrent kullanmak mümkün mü? Okulun interneti ile torrent kullanımı yasak, bunun için alternatif çözüm arıyorum
Seedbox denen servisler var, torrenti veriyorsun uzak bir sunucuda indiriliyor sen de kendin o sunucudan cekiyorsun dosyani fakat detali bilgim yok. AWS gibi bir sanal makine servisi de denenebilir fakat adamlar illegal is yapiyorsun diye tepene binebilir belki, VPS alinabilir fakat illegal konusu yine.
Okulda neden torrent indiriyorsunuz ilk soru bu zaten, en basinda yasak.
Evet seedbox ile yapılabilir. Veya kiraladığın basit bir sunucu varsa ona bağlanıp Torrent'le indirip Drive veya dropboxa gönderirsin veya doğrudan sunucunun dosya sistemine bağlanıp çekebilirsin. P2p bağlantı olmadığı sürece her türü yapma ihtimalin var.
Seedr: Download Anything Quick & Easy
Play and download content on any device. Enjoy private, high-speed downloads and storage. Experience the convenience and speed of Seedr today. Join now and transform the way you access and enjoy your favorite content.
www.seedr.cc
Mesela okulun kantin ve ortak çalışma alanında bir sürü dizi izleyen görüyorum. Bu dizi izleme siteleri de yasal değil. Mevcut netflix, prime video, disney tarzı neredeyse bütün platformlara üyeliğim var fakat benim istediğim yabancı dizi buralarda bulunmuyor. Şimdi malum istanbulda sabah işe gitmek için servise bindiğinizde 1-1.5 saat sürüyor ve akşam dönerken de aynı şekilde. Ben okulun yurdunda kalıyorum ve servis kullanıyorum. Sürekli mobil internet kullanımı da olmuyor fiyatlar ve sunulan internet paketleri sürdürülebilir değil. Okulda aynı dizi sitelerinden yasal olmayacak şekilde dizi izlenebiliyorsa ben de bir aracı cloud sistemi kullanarak torrent kullanabilirim diye düşünmüştüm. Fakat bu aracı sistemlerin yasallığı veya pratikte nasıl olduğunu bilmiyorum. onun için konu açtım belki benim gibi merak eden başkalarına da faydası olur.Sorumluluk size ait diyerek basliyorum.
Seedbox denen servisler var, torrenti veriyorsun uzak bir sunucuda indiriliyor sen de kendin o sunucudan cekiyorsun dosyani fakat detali bilgim yok. AWS gibi bir sanal makine servisi de denenebilir fakat adamlar illegal is yapiyorsun diye tepene binebilir belki, VPS alinabilir fakat illegal konusu yine.
Okulda neden torrent indiriyorsunuz ilk soru bu zaten, en basinda yasak.
Şimdi hocam, korsan her türlü illegal zaten ve okul internetinde buların yapılması da illegal fakat neden bir vpn ile kendiniz indirmiyorsunuz?Mesela okulun kantin ve ortak çalışma alanında bir sürü dizi izleyen görüyorum. Bu dizi izleme siteleri de yasal değil. Mevcut netflix, prime video, disney tarzı neredeyse bütün platformlara üyeliğim var fakat benim istediğim yabancı dizi buralarda bulunmuyor. Şimdi malum istanbulda sabah işe gitmek için servise bindiğinizde 1-1.5 saat sürüyor ve akşam dönerken de aynı şekilde. Ben okulun yurdunda kalıyorum ve servis kullanıyorum. Sürekli mobil internet kullanımı da olmuyor fiyatlar ve sunulan internet paketleri sürdürülebilir değil. Okulda aynı dizi sitelerinden yasal olmayacak şekilde dizi izlenebiliyorsa ben de bir aracı cloud sistemi kullanarak torrent kullanabilirim diye düşünmüştüm. Fakat bu aracı sistemlerin yasallığı veya pratikte nasıl olduğunu bilmiyorum. onun için konu açtım belki benim gibi merak eden başkalarına da faydası olur.
Yeni konular
-
Diğer LEGO Speed Champions Geleceğe Dönüş'ten Zaman Makinesi 936 TL!
- Caner Uncu
-
-
-
6.000 TL bütçeye 27" FHD monitör önerisi
- heart like a grave
-
-
-