Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Spliter ile mi kullanıyorsun.?İyi akşamlar, bilgisayarım modeme uzak olduğu için Ethernet kablosu bağlayamıyorum. DSL kablosunun girişi de 3 ağızlı priz. Bendeki priz de 2 ağızlı. Ne yapabilirim? DSL kablosu olmadan olur mu?
O ne hocam? Router gibi bir şey mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
DSL kablosu olmadan kullanamazsın, durumu anlamak adına görsel ekler misin ?İyi akşamlar, bilgisayarım modeme uzak olduğu için Ethernet kablosu bağlayamıyorum. DSL kablosunun girişi de 3 ağızlı priz. Bendeki priz de 2 ağızlı. Ne yapabilirim? DSL kablosu olmadan olur mu?
yusufumm07
Üstün
Ev telefonu da takabiliyorsun Dağıtıcı gibi düşün modem uzaktaysa uzun bir Eternet kablosu ile işi çözersin Eski evde öyle yapmıştım Modem solandaydi Pc odamda Eternet kablosunu uzatarak çözmüstüm
Buyurun hocam. DSL kablosu şöyle bir şeye takılı.DSL kablosu olmadan kullanamazsın, durumu anlamak adına görsel ekler misin ?
Hocam Ethernet kablosu uzanıyor da evin içinde dolanmasına ailem izin vermiyor.Ev telefonu da takabiliyorsun Dağıtıcı gibi düşün modem uzaktaysa uzun bir Eternet kablosu ile işi çözersin Eski evde öyle yapmıştım Modem solandaydi Pc odamda Eternet kablosunu uzatarak çözmüstüm
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
yusufumm07
Üstün
Kapı kenarından yukarıdan uzatarak götürülür Aslında ailene bisey diyemem konuş anlaş eee nasıl bağlıyorsun sen Wifi ile mi?Buyurun hocam. DSL kablosu şöyle bir şeye takılı.
Hocam Ethernet kablosu uzanıyor da evin içinde dolanmasına ailem izin vermiyor.
Maalesef hocam. Modem aslında oda da ama yerde, masam da yüksek olduğu için kabloyu çekerken kablo odanın ortasında havada oluyor.Kapı kenarından yukarıdan uzatarak götürülür Aslında ailene bisey diyemem konuş anlaş eee nasıl bağlıyorsun sen Wifi ile mi?
Bu dönüştürücüyü taktığınız priz bilgisayarını kullandığın odanda yoksa, mecbur uzatma kablosu ya da HomePlug, Mesh cihazları kullanabilirsin.Buyurun hocam. DSL kablosu şöyle bir şeye takılı.
Hocam Ethernet kablosu uzanıyor da evin içinde dolanmasına ailem izin vermiyor.