DSL kablosu olmadan Ethernet bağlanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 14742
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 153
  • Etiketler Etiketler
    dsl ethernet

14742

Uzman
İyi akşamlar, bilgisayarım modeme uzak olduğu için Ethernet kablosu bağlayamıyorum. DSL kablosunun girişi de 3 ağızlı priz. Bendeki priz de 2 ağızlı. Ne yapabilirim? DSL kablosu olmadan olur mu?

İyi akşamlar, bilgisayarım modeme uzak olduğu için Ethernet kablosu bağlayamıyorum. DSL kablosunun girişi de 3 ağızlı priz. Bendeki priz de 2 ağızlı. Ne yapabilirim? DSL kablosu olmadan olur mu?
Spliter ile mi kullanıyorsun.?

İfadeler: 144
DSL kablosu olmadan kullanamazsın, durumu anlamak adına görsel ekler misin ?

O ne hocam? Router gibi bir şey mi?
Ev telefonu da takabiliyorsun Dağıtıcı gibi düşün modem uzaktaysa uzun bir Eternet kablosu ile işi çözersin Eski evde öyle yapmıştım Modem solandaydi Pc odamda Eternet kablosunu uzatarak çözmüstüm

İfadeler: 144
DSL kablosu olmadan kullanamazsın, durumu anlamak adına görsel ekler misin ?
Buyurun hocam. DSL kablosu şöyle bir şeye takılı.

Hocam Ethernet kablosu uzanıyor da evin içinde dolanmasına ailem izin vermiyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-10 saat 20.16.53_bb874bf1.webp
    30 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:

Kapı kenarından yukarıdan uzatarak götürülür Aslında ailene bisey diyemem konuş anlaş eee nasıl bağlıyorsun sen Wifi ile mi?

Kapı kenarından yukarıdan uzatarak götürülür Aslında ailene bisey diyemem konuş anlaş eee nasıl bağlıyorsun sen Wifi ile mi?
Maalesef hocam. Modem aslında oda da ama yerde, masam da yüksek olduğu için kabloyu çekerken kablo odanın ortasında havada oluyor.

Bu dönüştürücüyü taktığınız priz bilgisayarını kullandığın odanda yoksa, mecbur uzatma kablosu ya da HomePlug, Mesh cihazları kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…