Merhaba arkadaşlar,

Keenetic Extra DSL kullanıyorum. Ancak internet hattımda yaşadığım sorunlar nedeniyle Türk Telekom personeli geçici olarak bir ZyXEL (Broadcom chipsetli) modem bağladı. Hat değerlerim ve bağlantım daha stabil hale geldi.

Servis sağlayıcının modemini kalıcı olarak kullanmak istemiyorum. Bu yüzden Broadcom yonga setli, DSL destekli ve SNR margin gibi ayarlara izin veren sıfır bir modem arıyorum.

Araştırmalarımda sadece ASUS AX82u dikkatimi çekti ama fiyatı oldukça yüksek. Bu modem gerçekten bu fiyatı hak ediyor mu, emin değilim.

Sizden tavsiye istediğim konular:​

• Broadcom chipsetli, DSL destekli ve SNR ayarına izin veren alternatif modem öneriniz var mı?
  • ASUS AX82u kullanan ya da deneyimleyen var mı? Fiyat/performans açısından düşünceleriniz neler?
  • Stabilite ve hat performansı benim için ön planda. Marka/model belirterek öneri paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler!

Merhaba arkadaşlar,

Keenetic Extra DSL kullanıyorum. Ancak internet hattımda yaşadığım sorunlar nedeniyle Türk Telekom personeli geçici olarak bir ZyXEL (Broadcom chipsetli) modem bağladı. Hat değerlerim ve bağlantım daha stabil hale geldi.

Servis sağlayıcının modemini kalıcı olarak kullanmak istemiyorum. Bu yüzden Broadcom yonga setli, DSL destekli ve SNR margin gibi ayarlara izin veren sıfır bir modem arıyorum.

Araştırmalarımda sadece ASUS AX82u dikkatimi çekti ama fiyatı oldukça yüksek. Bu modem gerçekten bu fiyatı hak ediyor mu, emin değilim.

Sizden tavsiye istediğim konular:​

• Broadcom chipsetli, DSL destekli ve SNR ayarına izin veren alternatif modem öneriniz var mı?
  • ASUS AX82u kullanan ya da deneyimleyen var mı? Fiyat/performans açısından düşünceleriniz neler?
  • Stabilite ve hat performansı benim için ön planda. Marka/model belirterek öneri paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler!
- TP-Link Archer D7: Broadcom chipset kullanıyor ve güvenilir DSL bağlantısı sağlıyor. SNR ayarları mevcuttur. Fiyat-performans oranı açısından iyi bir seçenek.

- Netgear D7000: Hem DSL hem de VDSL desteğine sahip. Broadcom chipset ile stabil performans sunabiliyor. SNR ayarları da mevcut.

- ZyXEL VMG8623-T50B: Kullanıcılar tarafından güvenilir bulunuyor. Broadcom chipset kullanıyor ve detaylı ayarlar sunuyor.

- ASUS DSL-AC68U: Geniş özellik seti ve stabil bağlantısıyla bilinir. Ayrıca Broadcom chipset barındırdığı için SNR ayarlarına da imkân tanır.

ASUS AX82U ile ilgili değerlendirmeler:
- Fiyat/Yer Performansı: Genç kullanıcılar ve oyuncular için optimize edilmiş, çok yönlü bir modem yönlendirici. Stabilite ve performans açısından kullanıcı yorumları genellikle olumlu, fakat fiyatı biraz yüksek olabilir. Eğer ufak bir bütçe esnekliğiniz varsa, güçlü bir performans sunabilir.

Bu tavsiyelerle ilgili detaylı bilgi almak isterseniz, daha fazla özellik ya da kullanım deneyimi konusunda sorularınızı bekliyorum.