Makaleler
2
Yer
Denizli
Arkadaşlar şu an benim PC'mde 240GB SSD, 500GB SSD, 2TB HDD var. Ve yeni bir PC toplayabilirsem bir de 1TB NVMe SSD'de koyulacak. O şu an duruyor boş boş. Şu anki anakartımda yer yok çünkü. Yeni PC alırsam Windows ve Linux kullanmak istiyorum. Sırf Windows, ve bazı Linux ile uyumsuz oyunları oynamak için 500GB'lik SSD alınır mı?

Arkadaşlar şu an benim PC'mde 240GB SSD, 500GB SSD, 2TB HDD var. Ve yeni bir PC toplayabilirsem bir de 1TB NVMe SSD'de koyulacak. O şu an duruyor boş boş. Şu anki anakartımda yer yok çünkü. Yeni PC alırsam Windows ve Linux kullanmak istiyorum. Sırf Windows, ve bazı Linux ile uyumsuz oyunları oynamak için 500GB'lik SSD alınır mı?
Alınır.

Zamanı gelince umarım ikna olurlar. Ben uygun fiyatlı diye 1TB NVMe SSD almıştım kenarda duruyor. Bir de böyle 500GB'lik alırsam Süper olur.

Edit: İkna oldu annem. O kadar masraf'ı yaptıktan sonra onu mu alamayacağız dedi. Bir de 2 tane NVMe SSD taktığımızda bir anakart'a SATA portlarının birisi devre dışı olmuyor değil mi? Böyle bir şey duydum.

Son düzenleme: