TwinMOS Xtreme Gen4 X4 NVMe Pro SSD (1 TB)
TwinMOS Xtreme Gen4 X4 NVMe Pro SSD NV1TBG42280 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Yoksa şunu almayı düşünüyorum:
@SHERLOCKED, ben bu SSD hakkında kesin bilgi bulamadım, yeterli incelemesi bulunmuyor.
TwinMOS pek önermem, adamların sitesi bile o kadar amatörce ki. Her SSD Specs bölümünde kopyala/yapıştır yapıp alakasız bilgiler yazmışlar.
Muhtemelen DRAM'i vardır. IG5236 kontrolcüye sahip olduğunu tahmin etmekle beraber dediğim gibi kesin bilgi yok. O yüzden varsayım yapıyorum.
Fiyat konusunda güzel, donanım olarak da dediğim gibiyse buna bakarsak tercih edilebilir gibi dursa da şahsen içime sinerek önermem. Herhangi bir arızada bu adamlarla iletişim kurmanız pek kolay olmaz. Ben bile Gigabyte ile kaç ay uğraştım, TwinMOS'u siz düşünün.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Biraz bütçe yükselmesini göz önüne alarak DRAM'li modellere bakmıştım ve sanırım şu üçünden birini alacağım Kingston KC3000, Kioxia Exceria Pro yada Kingston Fury Renegade alacağım. Siz hangisini önerirsiniz? KFR biraz fiyatı yüksek geldi ama. Diğer ikisi ise Caner hocanın SSD listesine baktığım zaman neredeyse aynı sayılır.@Caner Uncu'nun bir SSD Tierlist'i vardı. Ona bakabilirsiniz bulursanız. Kendisi görürse yardımcı olur diye düşünüyorum. Umarım yanlış adamı etiketlememişimdir.
Haberim olsaydı keşke alırdım Gaming geceleri ne zaman düzenleniyor hocam?Dün 6000 liraya Kioxia Exceria Pro 1TB satıldı Gaming Gecesinde keşke alabilseydiniz. Bence acil değilse Gaming Gecesini bekleyin.
Cuma. 19.00-02.00 arası.Haberim olsaydı keşke alırdım Gaming geceleri ne zaman düzenleniyor hocam?