Bilgisayar için aldığım DualSense DSX programına bağladığımdan beri bir tık hırıltılı çalışıyor r2ye basmak l2ye basmaktan daha zor fakat PS5 için yıllardır kullanırım herhangi bozulma olayı görmedim kısaca bilgisayar için alınmaz.

Sattığım Xbox kolunun yerine bir kol bakıyordum, DualSense'leri de araştırdım fakat güzel yorumlar kadar olumsuz birçok yoruma ve önermeyenlere denk geldiğim için vazgeçtim almaktan. Sanırım kimi modelleri kronik sorunlu. Drift muhabbetleri falan çok dönüyordu.
Drift problemi yoksa veya olmayacak kadar iyi durumdaysa kalite kontrolden geçmiyor ve satışa çıkmıyor hocam :)
O kadar para veriyorsunuz alete sene olacak 2026 hala içinde hall effect sensörler yok, PS2 döneminden kalma potansiyometreleri kullanıyorlar hala, parasını bence hak etmiyor.
Katılıyorum, amaç zaten kolayca bozulmaları ve tekrar alınmaları. Çok ciddi kazanç sağlıyorlar gamepad satışından. Hall Effect sensörler ve mekanik switchler kullanıp fiyatı 100 dolar yapsalar yine satışı olur fakat bir yılda bozulmayacağı için pek işlerine gelmez.