DualSense 5'ler bozuluyor mu?

Satılıyor mu hala? Stok bitmedi mi? Problem çok yaşanıyor. Ben de aldım TLOU Edition'u ama kutulu saklamak için aldım.
8000 bin TL'ye var şuan. Ama sanırım Gaming Gen'de 5000 TL'ye satılıyor stok olunca. Ben takibe aldım. Girdiği gibi alırım 5000 olursa.

Bilgisayar için aldığım DualSense DSX programına bağladığımdan beri bir tık hırıltılı çalışıyor r2ye basmak l2ye basmaktan daha zor fakat PS5 için yıllardır kullanırım herhangi bozulma olayı görmedim kısaca bilgisayar için alınmaz.

8000 bin TL'ye var şuan. Ama sanırım Gaming Gen'de 5000 TL'ye satılıyor stok olunca. Ben takibe aldım. Girdiği gibi alırım 5000 olursa.
Geldiği gün çıktı bitti sonra Gaming Gen'de. Oraya stok gelmez şu an sadece bireysel satıcılardan alabilirsin.

Yeni sürümlerde daha az. Arkadaşımın 2 PS5 gamepadinden birinde oldu.

O kadar para veriyorsunuz alete sene olacak 2026 hala içinde hall effect sensörler yok, PS2 döneminden kalma potansiyometreleri kullanıyorlar hala, parasını bence hak etmiyor.

Drift problemi yoksa veya olmayacak kadar iyi durumdaysa kalite kontrolden geçmiyor ve satışa çıkmıyor hocam
O kadar para veriyorsunuz alete sene olacak 2026 hala içinde hall effect sensörler yok, PS2 döneminden kalma potansiyometreleri kullanıyorlar hala, parasını bence hak etmiyor.
Katılıyorum, amaç zaten kolayca bozulmaları ve tekrar alınmaları. Çok ciddi kazanç sağlıyorlar gamepad satışından. Hall Effect sensörler ve mekanik switchler kullanıp fiyatı 100 dolar yapsalar yine satışı olur fakat bir yılda bozulmayacağı için pek işlerine gelmez.

Fcc ID'a veya b ile bitiyorsa sorunsuz modeller hocam.

Benimki b ile bitiyor. Şu an L1 tuşum basınca basılı kalıyor ve sol analoğumun üstündeki grip soyuldu sol analoğa sert davranmış olabilirim de L1 tuşunu sadece FIFA'da L1 tdribbling ve oyuncu kaçırma için kullanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…