DualSense alınırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Bütçe
4.000-5.000 TL
DualSense düşmanları gene sahalarda bakıyorum.

Arkadaşlar şu çöp muhabbetlerini bırakın artık. Keyfi meselesi. KS istediğini alabilir. Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Hem konsol üzerinde hem PC üzerinde aktif şekilde kullanıyorum. 6 ay önce ikinci DualSense'yi almıştım. Yani Drift sorunu sende oldu diye başkasında olacak diye bir kaide yok. Model numarasına göre değişkenlik gösteriyor. Tabii ki PC tarafında çoğu özelliği pek kullanamıyorsun orası ayrı. Fakat konsol üzerinde kullanacaksan tüm özellikleri aktif kullanırsın. Yani alıp almamak tamamen keyif meselesi. Birisi bana demişti "bak sende de drift sorunu olacak sonra ağlama diye" Eski modellerde zaten drift sorunu vardı evet fakat; Sony zaten bunun önlemini alarak son modellerde drift probleminin olmayacağını dile getirmişti. Gerçekten olsaydı bende olurdu.

Düşmanlıkla alakası yok konsol için mecbur almak zorundasın. Biz PC için neden alınmaması gerektiğini, fiyatını hak etmeyen bir ürün olduğunu sebepleriyle açıklıyoruz. Israrla anlamak istemeyen varsa keyfi bilir 5-6k para verip sonra stick tamiri yapan yer önerisi diye konu açarsınız. Parayı çarçur etmeyi seviyorsunuz sanırım biz fiyatını hak eden şeylere para veriyoruz. Son modellerde önlem aldı diye bir şey yok. Sorunu sadece modül değiştirerek çözebilir. Potansiyometre kullanan sticklerde ne önlem alırsan al yaşanacak drift, belki 1 ayda belki 2 senede bu da şans meselesi. Ürünün savunulacak bir tarafı yok neyi savunuyorsunuz? NVIDIA fanboyları tamamda Sony'nin bile fanboyunu gördük ya arkadaş.

Son düzenleme:
PC için Dualsense çöpünü almanın hiçbir mantığı yok hocam. 3. parti markalar, Xbox, Sony, Nintendo'nun "yapmadığı" birçok özelliği yapabiliyor, Haptic Feedbackmiş, Adaptive Triggermiş bunları da kullanmayı ver, zaten gereksiz teknolojiler, PC'de de %95 kullanamayacaksın. Al ömürlük bir tane rahatına bak, hatta bir marka vardı, DS5 çöpünde olan teknolojilere sahipti, bulursam atarım.

Önlemini hala 100 yıllık potansiyometre teknolojisini kullanarak mı almış, istediğin kadar önlem al, fizik diye bir sey var, mekanik olan her şey aşınmaya mahkumdur, ne yapmıştır, karbon yüzeyi daha kalın yapmıştır 1 yıla değil 3 yıla çıkmıştır. Daha güncel teknolojiler varken ne diye PC için bu çöpü alsın adam, kapitalizmin bu kadar da kölesi olmayın kardeşim. Adamlar bunu bilerek "yapmıyor" sürekli yenisini alsın millet diye. Halbuki 3. parti markalar nasıl ömürlük yapıp da hala batmıyor? Bahaneler bahaneler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…