Murat Koçak

Başarılı
Merhaba,

Akşamüstü gidip mağazadan DualSense alacağım, siyah olan rengi seçeceğim. Doğal olarak kutusunu vs. görerek alacağım için nelere dikkat etmeliyim? Yeni veya eski versiyon olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Başka dikkat etmem gereken bir şer varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Seri number: F5 bak derim, o en yeni version.
1758102786787.webp

Son düzenleme:
Neden DualSense? PC için Cyclon'e 2 çok daha iyi.

2016'dan beri kullandığım bir devirlik F710 var yıllardır da hiç sorun çıkartmadı kullandım hala daha kullanıyorum, imkanım varken almak istedim sonraki aylarda da PS5 Pro düşünüyorum en azından bir kol daha olur hem bilgisayar hem PS'de.

O seri numarası değil, barkod numarası. Hepsinde aynı barkod yazıyor. :) soldaki zct1W ise model numarası, sonundaki W harfi batı Avrupa modeli olduğunu temsil ediyor :) zct1j olsaydı Japonya modeli olurdu mesela.

Anladığım kadarıyla kutu üzerinden incelenecek bir şey yok, direkt şansıma gelen siyah kontrolcüyü alıyorum o zaman.

2016'dan beri kullandığım bir devirlik F710 var yıllardır da hiç sorun çıkartmadı kullandım hala daha kullanıyorum, imkanım varken almak istedim sonraki aylarda da PS5 Pro düşünüyorum en azından bir kol daha olur hem bilgisayar hem PS'de.

Anladığım kadarıyla kutu üzerinden incelenecek bir şey yok, direkt şansıma gelen siyah kontrolcüyü alıyorum o zaman.
Jelatinlerine bakın. Baloncuk yapmamış, düzgün jelatinli bir kutuyu alın. İçinizdeki hislere güvenin kutulara ellerken :D