Murat Koçak

Başarılı
Merhaba, DualSense'i yeni aldım ve çok bilgim olmadığından bir sürü sorum var; anladığım kadarıyla her oyunda desteklenmiyor tam olarak, fakat Steam'de DSX uygulaması ile bu özellikler açılıyor, kullanan var mı? Herhangi bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteklemeyen oyunlarda ya Steam Girdisi ya da üçüncü parti bir yazılım kullanacaksınız ki bu konuda en kapsamlısı DSX. Zararı değil faydası olur.

Merhaba, DualSense'i yeni aldım ve çok bilgim olmadığından bir sürü sorum var; anladığım kadarıyla her oyunda desteklenmiyor tam olarak, fakat Steam'de DSX uygulaması ile bu özellikler açılıyor, kullanan var mı? Herhangi bir zararı olur mu?
Desteklemeyen oyunlarda zaten direkt kontrolcüyü kullanamazsınız. DSX sanki XBOX kontrolcüsü gibi oyuna tanıtarak kullanmanızı sağlıyor.
Destekleyen oyunların çoğunda ise kablolu bağlantı şart, kablosuz olarak adaptive trigger özelliğinin tek çalıştığı oyun The Crew Motorfest. Oyunu açmadan önce kontrolcüyü bağlamış olmanız gerekiyor.

Desteklenmiyor derken titreşimden ve kolun diğer özelliklerinden bahsediyorum, mesela şu an arkadaşlarla FIFA oynuyorum fakat herhangi bir titreşim yok, o yüzden uygulamayı gördüğüm için soruyorum.

"Sony'nin kendi uygulaması olan PlayStation accessories'i kullanabilirsiniz."

Uygulama sadece güncelleme için var o da bir garip zaten sürümüm B-0558 olarak gözüküyor kimse de bu sürüm yok.

Destekleyen oyunların çoğunda ise kablolu bağlantı şart, kablosuz olarak adaptive trigger özelliğinin tek çalıştığı oyun The Crew Motorfest.
Hayır, tek oyun değil. Adaptive Triggers özelliğini, destekleyen neredeyse tüm oyunlarda kablosuz da kullanabilirsiniz (Örneğin; TLOU, CP2077, GTAV Enhanced).