Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

DualSense arada kullanıyorum bilgisayarımda. Son dönemlerde garip bir sorun ile karşı karşıyayım. DualSense ile işim bittikten sonra Bluetooth üzerinden kapatıyorum. Zaman fark etmiyor tekrar bağlamak istediğimde bilgisayarıma, bağlanmış gibi gözükmesine rağmen devreye girmiyor. Çalışmıyor kapatıp geri açtığımda cihazı. Bilgisayarı yeniden başlatıyorum, sorunsuz şekilde bağlanıyorum ve kullanabiliyorum. Son güncellemeleri yapılı cihazın.

Enteresan bir sorun gibi geldi bana, başka yaşayan var mı? Acaba benim cihazımda mı sorun var anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı sorunu yaşıyordum. Şuanda bilgisayarda bluetooth açıkken PlayStation tuşuna bir kere basınca hemen bağlanıyor.

Hocam hem PS5 üzerinden kontrol ettim, hem de PlayStation accessories uygulaması üzerinden. Şu anda en güncel sürüm. Güncelleme çıktığı gibi yaparım hep.

Bende aynı sorunu yaşıyordum. Şu anda bilgisayarda Bluetooth açıkken PlayStation tuşuna bir kere basınca hemen bağlanıyor.

Hocam ben Bluetooth kapatıp tekrar bağlanabiliyorum. Ama oyuna giriyorum hiç hareket yok. Işıkları yanıyor, cihaz bağlı dahi gözüküyor. Ama oyuna giriyorum, çalışmıyor cihaz. Çalışıyor gibi görünüyor ama çalışmıyor. Kısacası bir kere bağlanınca, hiç sorun çıkartmıyor. Ama bir kere kapattım diyelim, yeniden başlatmadığım sürece çalışmıyor bilgisayarda. Yeniden başlatıyorum, tekrar bağlıyorum sorunsuz. Yani kapat aç yapamıyorum cihazı. Acaba Windows güncellemeleriyle alakası var mı, onu da kestiremiyorum.