Detaylar
Kim cevapladı?Orko
Yetkin
Ben 3 kez Xbox kolu kullandım fakat Xbox kolları çok çabuk bozuluyor. 1 sene oldu benim Xbox kolu yine kendi kendine yukarı çekmeye başladı. O yüzden ben önermiyorum. Teknik servise yollayınca garanti kapsamında yenisini yoluyorlarlar ama o da bozuluyor.
İkisi arasından Xbox. Ama bana soracak olursanız drift vb. yaşamamak adına Gamesir, EasySMX vb. kaliteli gamepadleri alınabilir.
GameSir Cyclone 2 bırakmıştım ama stoğu gelmemiş. Gizala sitesinde stokta olmayan ürünler için daha iyi uyarı vermeli. Beklerim acelem yok diyorsanız GameSir Cyclone 2 3000 ₺ civarına satılıyor. EasySMX ise kendi sitesinde 3500 ₺.
Bütçeniz çıkıyorsa EasySMX D10 öneririm.
Taksitle alırım diyorsanız Hepsiburada üzerinde peşin fiyatına 3 ay taksiti var. Ama fiyatı yerel satıcısından biraz pahalı.
GameSir Cyclone 2 bırakmıştım ama stoğu gelmemiş. Gizala sitesinde stokta olmayan ürünler için daha iyi uyarı vermeli. Beklerim acelem yok diyorsanız GameSir Cyclone 2 3000 ₺ civarına satılıyor. EasySMX ise kendi sitesinde 3500 ₺.
Bütçeniz çıkıyorsa EasySMX D10 öneririm.
Taksitle alırım diyorsanız Hepsiburada üzerinde peşin fiyatına 3 ay taksiti var. Ama fiyatı yerel satıcısından biraz pahalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 5
GameSir Cyclone 2 kesinlikle.
Şahsen ikisi de değil ama illa ikisinden biri olsun derseniz elbette dualsense, bazı oyunlarda kablolu bağlantı ile adaptive trigger ve diğer özellikleri(Gyro, hoparlör, toucpad) bilgisayarda da çalışıyor ve oyun deneyimini ayrı bir seviyeye taşıyor.İkisi de neredeyse aynı fiyat.
Genel olarak yeni çıkan hikayeli oyunları oynayacağım sizce hangisini almalıyım PC için?
Ama unutmamak lazım bu cihazlar gerçekten kolay bozuluyor ve parasını hak etmiyor, yoksa sürekli yenisini nasıl satacaklar dimi
Arkadaşların önerdiği Gamesir Cyclone 2 oldukça iyi bir cihaz, biraz daha uygun fiyata Gamesir Supernova da tercih edilebilir.
- Makaleler
- 43
Ben olsam DualSense tercih ederdim ancak Windows tarafı biraz uğraştırıyor maalesef.
İkisi de var. Çoğunlukla Dualsense tercih ediyorum. Yeni alacak olsam Hall Effect’li bir şeyler alırdım.
İki gamepadi de kullanmış birisi olarak Gamesir Cyclone 2 öneririm. Teknik açıdan çok daha üstün olmasından başka yazılımı çok daha iyi.
PC için gamepad alıyorsan, konsol gamepad'leri alınmaz, alayı çöp çünkü.
O iki gamepad'i de alacak bütçen varsa sana direkt yeni çıkan bir gamepad'i önereyim 4000TL fiyatı var ama yazılım desteğinden tut, malzeme kalitesi, trigger ve joysticklerinde TMR olması falan bayağı kaliteli. Bir çok ek buttonu var. Gereksiz ama RGB aydınlatma var. Gizala'da da satışa çıkmış.
O iki gamepad'i de alacak bütçen varsa sana direkt yeni çıkan bir gamepad'i önereyim 4000TL fiyatı var ama yazılım desteğinden tut, malzeme kalitesi, trigger ve joysticklerinde TMR olması falan bayağı kaliteli. Bir çok ek buttonu var. Gereksiz ama RGB aydınlatma var. Gizala'da da satışa çıkmış.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-