PC için gamepad alıyorsan, konsol gamepad'leri alınmaz, alayı çöp çünkü.

O iki gamepad'i de alacak bütçen varsa sana direkt yeni çıkan bir gamepad'i önereyim 4000TL fiyatı var ama yazılım desteğinden tut, malzeme kalitesi, trigger ve joysticklerinde TMR olması falan bayağı kaliteli. Bir çok ek buttonu var. Gereksiz ama RGB aydınlatma var. Gizala'da da satışa çıkmış.

Ultimate Bluetooth leş gibiydi. Bu ürün daha yeni bir ürün adam akıllı deneyim ve inceleme yok. Yayılmadan almasını önermiyorum.

Ayrıca 8Bitdo yazılım konusunda çok bir şey sunmuyor.

GameSir cyclone 2'ye ısındım şu an.
Windows bu gamepadi tam olarak destekliyor mu yani Xbox gamepad olarak mı görüyor yoksa harici uygulama ile tuş ayarı mı yapmak lazım?

GameSir cyclone 2'ye ısındım şu an.
Windows bu gamepadi tam olarak destekliyor mu yani Xbox gamepad olarak mı görüyor yoksa harici uygulama ile tuş ayarı mı yapmak lazım?

Tam uyumlu çalışıyor. Ayrıca ETS gibi oyunlarda Gyrosu ile kullanabiliyorsunuz.

Şimdiye kadar bu konuda sayılan tüm gamepadlerin üstüne başka gamepadlerde kullanmış birisi olarak yorumumu yapıyorum. Ve kolay kolay 8Bitdo'ya bulaşmamanızı tavsiye ediyorum o da geçti elimden.

Tam uyumlu çalışıyor. Ayrıca ETS gibi oyunlarda Gyrosu ile kullanabiliyorsunuz.

Şimdiye kadar bu konuda sayılan tüm gamepadlerin üstüne başka gamepadlerde kullanmış birisi olarak yorumumu yapıyorum. Ve kolay kolay 8Bitdo'ya bulaşmamanızı tavsiye ediyorum o da geçti elimden.
Cyclone 2 stoğu ne zaman gelecek belli değil.

Bu ürünü alıp geçiyim mi?

Açıkçası Gamesir'ün gamepadlerini tavsiye etmem, malzeme kalitesi çöp, oyuncak gibi duruyor, bütçe konusunda problemin yok gibi duruyor, GuliKit KK3 Pro önerebilirim pahalıdır ama on yıllarca kullanırsın, az daha ucuz olsun dersen yukarda önerdim 8BitDo Ultimate 2 al geç, bu iki üründen iyisi yok.

Bu model hakkında bilgim yok.

Açıkçası GameSir'ün gamepadlerini tavsiye etmem, malzeme kalitesi çöp, oyuncak gibi duruyor, bütçe konusunda problemin yok gibi duruyor, gulikit KK3 Pro önerebilirim pahalıdır ama on yıllarca kullanırsın, az daha ucuz olsun dersen yukarıda önerdim 8BitDo Ultimate 2 al geç, bu iki üründen iyisi yok.

8BitDo'nun aşırı kalitesiz D-pad'ini mi konuşalım yoksa çok kısa mesafeye sahip iğrenç yay hissiyatlı triggerlarını mı? Trigglerlardaki o saçma ölü bölgeyi de unutmamak lazım...
Şu an Cyclon'e 2 kullanıyorum ve Ultimate Bluetooth ile arasında malzeme kalitesi farkı yok.

Biriniz GameSir'e kötü diyor biriniz 8BitDo'ya anlamıyorum ki.

İki ürünü de kullandım, kanıtlayabilirim. 8BitDo çöpünü bu forumda bir arkadaş sağ olsun gereksiz büyüttüler ancak o arkadaş bile vazgeçmişken bazıları bu saçmalığın arkasından gidiyorlar.

Biriniz GameSir'e kötü diyor biriniz 8BitDo'ya anlamıyorum ki.
Dostum bütçen tam olarak ne kadar eğer, sıkıntın yoksa GuliKit KK3 Pro al geç, diyorum sana on yıllarca kullanırsın. Gamesir iyi bir marka değil, plastik kalitesi oyuncak gibi kesinlikle bu markaya bulaşma, 8BitDo iyi markadır arkadaş Ultimate C modelini kullanmış büyük ihtimal, çıkarımda bulunuyor o zaman Ultimate Bluetooth da çöptür diye, dinleme. 8BitDo da oldukça iyi markadır ama GuliKit muazzamdır.

Dostum bütçen tam olarak ne kadar eğer, sıkıntın yoksa GuliKit KK3 Pro al geç, diyorum sana on yıllarca kullanırsın. Gamesir iyi bir marka değil, plastik kalitesi oyuncak gibi kesinlikle bu markaya bulaşma, 8BitDo iyi markadır arkadaş Ultimate C modelini kullanmış büyük ihtimal, çıkarımda bulunuyor o zaman Ultimate Bluetooth da çöptür diye, dinleme. 8BitDo da oldukça iyi markadır ama GuliKit muazzamdır.

Ultimate Bluetooth kullandım benim mesajlarıma cevap dahi veremeyen arkadaş 😊 Ultimate C'nin ucuz ve kalitesiz olduğu zaten aşikar, konuşmaya dahi gerek yok. Sen hangilerini kullandın 😁

Gamesir'in malzeme kalitesi kötü değil, Cyclone 2 gayet iyi malzeme kalitesine sahip, 8BitDo'yu bu kadar arşa çıkarmak anlamsız. Cyclone 2 kullandim, gayet kaliteli malzemesi var. Gulikit KK3 Pro da kötü değil tabii. Ama Ultimate 2 4.000 TL'yi de hak etmiyor. Ultimate Bluetooth ile Cyclone 2 arasında malzeme kalitesi farkı da yok.

Açıkçası Gamesir'ün gamepadlerini tavsiye etmem, malzeme kalitesi çöp, oyuncak gibi duruyor, bütçe konusunda problemin yok gibi duruyor, GuliKit KK3 Pro önerebilirim pahalıdır ama on yıllarca kullanırsın, az daha ucuz olsun dersen yukarda önerdim 8BitDo Ultimate 2 al geç, bu iki üründen iyisi yok.
KK3 Pro Cyclone 2'den ucuz bu arada 2.400 TL civarı. Gizala Cyclone 2'yi 3.000'e satıyordu.