Dostum bütçen tam olarak ne kadar eğer, sıkıntın yoksa GuliKit KK3 Pro al geç, diyorum sana on yıllarca kullanırsın. Gamesir iyi bir marka değil, plastik kalitesi oyuncak gibi kesinlikle bu markaya bulaşma, 8BitDo iyi markadır arkadaş Ultimate C modelini kullanmış büyük ihtimal, çıkarımda bulunuyor o zaman Ultimate Bluetooth da çöptür diye, dinleme. 8BitDo da oldukça iyi markadır ama GuliKit muazzamdır.

Ben kanıtımı atar kaçarım "dostum"

Ayrıca @feick isterse Cyclone 2'nin malzeme kalitesi için video atarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

WG2025 indirim kodunu kullanın, satın alim sonrasi da ufak bir mail atmaniz yeterli. Mailin içeriğini, yollamaniz gereken mail adresini yazarim siz alincg.

Gümrük vergisi nasıl oluyor ürün gelince mi ödeniyor.

WG2025 indirim kodunu kullanın, satın alim sonrasi da ufak bir mail atmaniz yeterli. Mailin içeriğini, yollamaniz gereken mail adresini yazarim siz alinca.
https://gamesir.com/tr/products/gamesir-cyclone2-black?variant=44836482187498 kendi sitesinde 50 dolar ücretsiz kargo ile daha mantıklı değil mi

https://gamesir.com/tr/products/gamesir-cyclone2-black?variant=44836482187498 kendi sitesinde 50 dolar ücretsiz kargo ile daha mantıklı değil mi
Kendi sitesinde vergi çıkıyor. WhatGeek'te vergi çıkmıyor.

Bir de siz kendi sitesinde standsız versiyona bakıyorsunuz. Standlisi 56 dolar.

Kendi sitesinde vergi çıkıyor. WhatGeek'te vergi çıkmıyor.

Bir de siz kendi sitesinde standsız versiyona bakıyorsunuz. Standlisi 56 dolar.

Bugün veya yarın siparişi geçeceğim Xbox kolu almıştım iade parası bugün veya yarın yatacak.
Mail atarsınız demiştiniz neden mail atıyoruz ne değişiyor

Bugün veya yarın siparişi geçeceğim Xbox kolu almıştım iade parası bugün veya yarın yatacak.
Mail atarsınız demiştiniz neden mail atıyoruz ne değişiyor?
Mail atınca ürünün fiyatını faturaya düşük gösteriyorlar. Gümrükten de öyle geçiyor. Zaten hep öyle yapıyorlar ama mail atınca daha da garantiye almış oluyorsunuz.

Mail atınca ürünün fiyatını faturaya düşük gösteriyorlar. Gümrükten de öyle geçiyor. Zaten hep öyle yapıyorlar ama mail atınca daha da garantiye almış oluyorsunuz.
Anladım eski nesil Aliexpress taktikleri maili buraya yazarsanız siparişi geçeceğim zaman kopyalarım teşekkürler.

Düz GameSir super Nova Wireless modelini aldım Amazon üzerinden kutusunu açtım 30 dk kullandım ve geri koydum kutusuna iade talebi başlattım
Sol titreşim moturu sağ titreşim motoruna göre daha şiddetli çalışıyordu uygulama üzerinden ayarlamama rağmen sol tarafı en düşük şiddete çektim sağ taraf en yüksekte yine de sol taraf daha şiddetli çalışıyordu.
X a y b tuşlarında X ve A tuşunun hissiyatı diğer tuşlara göre berbattı yumuşacıktı elimin ağırlığı ile bile basılıyordu.

Almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum. Düz DualSense alıp geçiyorum.

Son düzenleme: