Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tuna demir

Çalışkan
Bugün PC için DualSense gamepad satın aldım. Bluetooth bağlantısı üzerinden yalnızca standart titreşim ve eğer oyun uygunsa adaptive triggers çalışmakta. Fakat gyro, touchpad, hoparlör ve mikrofon özellikleri çalışmamakta. Kablolu bağlantı ile 3. parti yazılım ile açılabiliyor ancak. Kablosuz bağlantı yapıp tüm donanımlarını kullanabileceğim bir adaptör emülatör var mıdır?

Bildiğim kadarıyla kablolu bağlantıda mikrofon ve hoparlörü görüyor bilgisayar. Kablosuz bağlantıda olmuyor diye biliyorum.
Evet ben kablolu kullanıyorum harici bir uygulamada kullanmıyorum hoparlör, mikrofon ve destekli oyunlarda özellikler çalışıyor. Steam ve Epic ile uyum sorunu yaşamadım ama kablosuz olarak durum nedir bilmiyorum.

Eğer oynayacağınız oyun native olarak destekliyorsa, evet. Tüm özellikler çalışır. Fakat bu çok nadirdir. Eğer native olarak desteklemeyen bir oyun oynayacaksanız iki şekilde emüle edebilirsiniz. Ya Steam'e ekleyeceksiniz oyunu ya da DS4Windows vb kullanıcaksınız. Eğer native olarak desteklemiyorsa oyun içerisindeki iconlar XBOX iconları olacak. O zaman da oyunu modlayarak ya da hali hazırda yapılmış modları kullanarak orjinal ps iconlarını görebilirsiniz.