Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çakmadır o zaman, benim bildiğim Sony bunları çoğu cihazına imza olarak atıyor olmaması gibi bir durumu yapmazlar. DualSenseX ile motorları denedin mi?
Zaten biraz yorumları inceledim bazı PlayStation cihazları çakma ürünlerle gönderilmiş. Ya firmanın haberi yok bu durumdan ya da ne de olsa fark etmezler denemeleri.
Zaten biraz yorumları inceledim bazı PlayStation cihazları çakma ürünlerle gönderilmiş. Ya firmanın haberi yok bu durumdan ya da ne de olsa fark etmezler denemeleri.
Orijinal olduğuna sevindim fakat dikkat edilmesi gereken hususlar çok fazla ülkede malum elektronik fiyatları yükseldikçe replika ürünler piyasada çoğalıyor.