Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Zaten biraz yorumları inceledim bazı PlayStation cihazları çakma ürünlerle gönderilmiş. Ya firmanın haberi yok bu durumdan ya da ne de olsa fark etmezler denemeleri.
Bilmiyorum belki bende anlamamış olabilirim. Sinirle kabarcık yok dedim ama kalite kontrolüm iyi değildir.

Zaten biraz yorumları inceledim bazı PlayStation cihazları çakma ürünlerle gönderilmiş. Ya firmanın haberi yok bu durumdan ya da ne de olsa fark etmezler denemeleri.
Hocam futbol oyununda bu tetik motoru çalışıyor mu sadece desteklediği oyunlarda mı?

Konu çözüldü desteklediği oyunlarda çalışıyor mu? Marvel Spider Man 2 calıştı. Kontrolcüler orijinalmiş bu arada ilginize alakanıza teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu çözüldü desteklediği oyunlarda çalışıyor mu? Marvel Spider-Man 2 calıştı. Kontrolcüler orijinalmiş bu arada ilginize alakanıza teşekkür ederim.

Orijinal olduğuna sevindim fakat dikkat edilmesi gereken hususlar çok fazla ülkede malum elektronik fiyatları yükseldikçe replika ürünler piyasada çoğalıyor.