yusufumm07
Üstün
Hiç tetik falan sertleşmiyor, içime şüphe düştü.
İnternetten ithalatçı garantli aldım. Fotoğrafta atacağım hocam.Nereden aldınız? Ürünün arkasının önünün fotoğrafini atabilir misiniz?
Deneyeceğim hocam.https://dualsensex.com/ bu uygulama ile trigger motorunu tamamen kontrol edebiliyorsunuz. Mümkünse kablosuz bağlayarak deneyin.
Yasin Elektronik N11 faturası garanti belgesi her şey içindeydi.
Ben elektronik ürünleri güvenip alamam açıkçası. Amazon’dan başka satıcı, ürünlerinin arkasında durmuyor. Muhatap olacağın bir yer yok, sıkıntılı bir durum. Satıcı dürüstse de hakkını yemek istemem ama MediaMarkt’ın Türkiye’de bile sıkıntılı ürün sattığını duymuştum. Güvenilecek yer çok az.Yasin Elektronik N11 faturası garanti belgesi her şey içindeydi.
Yasin Elektronik N11.
Amazon kendisi satıcısı gönderici olduğu PS 5 diskli versiyon bulamadım öyle bulsaydım öyle alacaktım.Ben elektronik ürünleri güvenip alamam açıkçası. Amazon'dan başka satıcı, ürünlerinin arkasında durmuyor. Muhatap olacağın bir yer yok, sıkıntılı bir durum. Satıcı dürüstse de hakkını yemek istemem ama MediaMarkt'ın Türkiye'de bile sıkıntılı ürün sattığını duymuştum. Güvenilecek yer çok az.
Ufak bir internet araştırması yapmanı tavsiye ederim ben araştırdığım kadarıyla o satıcı hakkında 1-2 kişinin durumunu gördüm fakat olumlu olumsuz bir şey diyemem.Amazon kendisi satıcısı göndeci olduğu ps 5 diskli versiyon bulamadım öyle bulsaydım öyle alacaktım .