Dubai Duty Free'den PlayStation 5 Pro alınır mı?

CmonDarling

Uzman
Selam arkadaşlar, bu gece Bali'den İstanbul'a uçuşum var ve Dubai aktarmalı. Dubai havaalanında Duty Free'yi gezmek için vaktim olacak.

GTA 6 için konsol almak istiyorum. Ama PlayStation 6 veya yeni bir Xbox için beklemeli miyim? Yoksa Dubai'ye uğramışken en güncel versiyon olan PlayStation 5 Pro'yu mu almalıyım?

Bu arada Dubai'de fiyatlar ne kadar bilmiyorum. Türkiye'ye göre avantajlı oluyor mu? Sanırsam TR'de 48-50k civarında

GTA 6 seneye çıkıyor yeni bir konsol tanıtımının çıkıp bir anda birkaç içinde satışa sunulması imkansız gibi bir şey. Zaten sızıntılar olurdu haberimiz olurdu en azından.

Şu an için GTA 6 için en iyi seçenek PS5 Pro. Fiyatlar her türlü TR garantili cihazlardan düşüktür, konsol spotçularında şu anda fiyatlar 35 - 40 arası gidip geliyor, ona göre hesaplarsın.

GTA 6 seneye çıkıyor yeni bir konsol tanıtımının çıkıp bir anda birkaç içinde satışa sunulması imkansız gibi bir şey. Zaten sızıntılar olurdu haberimiz olurdu en azından.
Haklısın hocam. Bu kadar kısa zamanda yeni konsol tanıtmak zor olur ve en uygun seçenek PS 5 Pro gibi görünüyor. Çoğu kişi mantıksız Pro almak demiş ama TR fiyatı ile alınırsa mantıksız oluyor galiba.

Selam,

PlayStation 6 bu yıllarda çıkmaz, muhtemelen 2029-2030 civarı gelecektir. Yani yeni bir PlayStation konsolu beklemeyin. Ancak Xbox'un yeni konsolu 2027'de çıkacak. O zamana da GTA 6 çoktan çıkmış olacak. En mantıklısı PS 5 Pro almak, daha geçenlerde 10.000 TL zam geldi. Eğer Slim alırsanız ilerleyen zamanlarda Pro parasına denk gelecektir.

Selam,

PlayStation 6 bu yıllarda çıkmaz, muhtemelen 2029-2030 civarı gelecektir. Yani yeni bir PlayStation konsolu beklemeyin. Ancak Xbox'un yeni konsolu 2027'de çıkacak. O zamana da GTA 6 çoktan çıkmış olacak. En mantıklısı PS 5 Pro almak, daha geçenlerde 10.000 TL zam geldi. Eğer Slim alırsanız ilerleyen zamanlarda Pro parasına denk gelecektir.
Hocam cevap için teşekkürler, Pro'yu almış bulunuyorum. Dubai havalimanı duty free'de 2955 AED'ydi. Yaklaşık 32.600 TL'ye almış oldum. Bugün Media Markt'ta 60 bin TL görünce iyi bir fiyata geldi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt