Vira

Üstün
Makaleler
1
İzmir’de Gülsüm Mertoğlu, boşanma aşamasındaki Sedat Mertoğlu tarafından Bıçaklanarak katledildi.

Balıkesir’de Maizer Gökyıldız, evli olduğu Cevri Gökyıldız tarafından silahla katledildi.

Diyarbakır’da Hilal Kar, ayrıldığı erkek tarafından silahla katledildi.

Antalya’da Ayten Çağıran, boşandığı Abdulkadir Kocaoğlu tarafından bıçaklanarak katledildi.

Adana’da Şükran Eba, boşandığı Hakim Eba tarafından ateşli silahla katledildi.

Gaziantep’te Fatma Mercandağı, evli olduğu Mehmet Mercandağı tarafından silahla katledildi.

Ne düşünüyorsunuz? Hepsi bir parti yüzünden :)

Hepsinin ismini Google’ye aratarak bulabilirsiniz.

Geçen konu açacaktım artık böyle durumlardan sıkıldığımı belirtmek için ve forumdakilerin fikrini almak için ben açmadan 6 kadın katledilmiş... Bence artık ülke ekonomisini falan geçelim en azından böyle namuslu kimseye zararı dokunmayan Türk kadınları için sesimizi çıkaralım. Bu yıllardır oluyor ama artık yeter böyle susup oturmaya devam mı edeceğiz?
"Ey kahraman Türk kadını! Sen yerlerde sürünmeye değil göklere yükselmeye layıksın."
-Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

İzmir’de Gülsüm Mertoğlu, boşanma aşamasındaki Sedat Mertoğlu tarafından Bıçaklanarak katledildi.

Balıkesir’de Maizer Gökyıldız, evli olduğu Cevri Gökyıldız tarafından silahla katledildi.

Diyarbakır’da Hilal Kar, ayrıldığı erkek tarafından silahla katledildi.

Antalya’da Ayten Çağıran, boşandığı Abdulkadir Kocaoğlu tarafından bıçaklanarak katledildi.

Adana’da Şükran Eba, boşandığı Hakim Eba tarafından ateşli silahla katledildi.

Gaziantep’te Fatma Mercandağı, evli olduğu Mehmet Mercandağı tarafından silahla katledildi.

Ne düşünüyorsunuz? Hepsi bir parti yüzünden :)

Hepsinin ismini Google’ye aratarak bulabilirsiniz.
Baya gelişmiş ve ileri kafalı bir ülkeyiz 👍

Hala namus meselesi deyip sinirini kadınlardan çıkaran erkekleri ... yapasım var("..." o kadar uzun ki buraya sığamaz.) Bir de kendilerine erkek diyorlar sorsan hiçbir baltaya sap olamazlar. Erkekliğimden utandım.

Son düzenleme: