BEYINOS güncellemesi yapmadan olmaz hocam. Yoksa gene 1.nesil insan formuna dönüşürsünüz. Diğer adıyla maymunlar.O zaman bir sonraki yamayı bekleyene kadar ya yeni sürüme geçeceğim ya da driverları sileceğim. Peki sürücüleri sil-yükle yapsak iş görür mü? Malum her türlü organın sürücüsünü güncellemek zor. Yanlış olanı kaldırırsam daha da geri dönülemez. Veya bir aç-kapa yapsam düzelir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
BEYINOS güncellemesi yapmadan olmaz hocam. Yoksa gene 1.nesil insan formuna dönüşürsünüz. Diğer adıyla maymunlar.
O zaman desenize direkt BEYINOS pilini değiştirmem lazım. En kısa sürede satın alıp güncellemeyi yapacağım. Client dosyasını da silip tekrar yükleyince sorun düzelecektir diye düşünüyorum. Eğer ki ilk nesil insan formuna dönüşürsem lütfen TurboX aldırmayın.
- Makaleler
- 3
Sistem özelliklerini yazmadan yardımcı olamayız.Hocam benim Client dosyaları bozulmuş da ne zaman güncellemeler gelir? Client bozuk olduğu için dosyalara bu özellik eklenmemiş.
Benkogambit
Başarılı
DDuPatch gelmez çunku 2024 tarihi itibaren guncelleme desteginiz kesilmis.
Dostum komik değil bu.
Bayağı muhabbet dönmüş bende bir şeyle söyleyeyim ilk başta beyin OS kuracakasanız UEFI kullanın, daha hızlı düşünürsünüz, ek olarak kurulumdan sonra beyinos kendi updater aracını kullanmayın 3.parti yazılim olan beyin OS Turbo sayesinde driverlarını kendi bulup kuracaktır(!)
Benkogambit
Başarılı
Oğlum öyle bir yazmışsın ki imzana diyesim geldi.Dostum komik değil bu.
Bayağı muhabbet dönmüş bende bir şeyle söyleyeyim ilk başta beyin OS kuracakasanız UEFI kullanın, daha hızlı düşünürsünüz, ek olarak kurulumdan sonra beyinos kendi updater aracını kullanmayın 3.parti yazılim olan beyin OS Turbo sayesinde driverlarını kendi bulacaktır(!)
Haa olayı bilmiyorsun ben çözüm olarak öyle demeyin demek istemistim.
Niye perma yiyormuşuz, özellikle ben. Sırf bunu dediğin için seninle konuşmayacağım. Moderasyon Ekibi mesajımı silerse silsin umrumda değil bu konu.
Ayrıca senin ben... Devamını anlarsın.
Son düzenleme:
Bu mizah bana da geçmedi maalesef.