Dünya güncelleme notları v2.0.2.4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    güncelleme
BEYINOS güncellemesi yapmadan olmaz hocam. Yoksa gene 1.nesil insan formuna dönüşürsünüz. Diğer adıyla maymunlar.

BEYINOS güncellemesi yapmadan olmaz hocam. Yoksa gene 1.nesil insan formuna dönüşürsünüz. Diğer adıyla maymunlar.

O zaman desenize direkt BEYINOS pilini değiştirmem lazım. En kısa sürede satın alıp güncellemeyi yapacağım. Client dosyasını da silip tekrar yükleyince sorun düzelecektir diye düşünüyorum. Eğer ki ilk nesil insan formuna dönüşürsem lütfen TurboX aldırmayın.

Dostum komik değil bu.

Sistem özelliklerini yazmadan yardımcı olamayız.

Bayağı muhabbet dönmüş bende bir şeyle söyleyeyim ilk başta beyin OS kuracakasanız UEFI kullanın, daha hızlı düşünürsünüz, ek olarak kurulumdan sonra beyinos kendi updater aracını kullanmayın 3.parti yazılim olan beyin OS Turbo sayesinde driverlarını kendi bulup kuracaktır(!)

Oğlum öyle bir yazmışsın ki imzana diyesim geldi.

Niye perma yiyormuşuz, özellikle ben. Sırf bunu dediğin için seninle konuşmayacağım. Moderasyon Ekibi mesajımı silerse silsin umrumda değil bu konu.

Ayrıca senin ben... Devamını anlarsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…