OnePC

Uzman
"Coğrafyanın Kodlarının 1 Kitap 3 Kamp" kitabını almıştım. Soru çözümü olarakta 345’in 1 Ayda Tüm Sosyal kitabını aldım. (1 Ayda bitirmeyeceğim.) Fakat Yunus Hoca diyor ki önce Dünya Haritaları kampını bitirin oradan benim kampa gelin ve soru bankası olarakta Zeduvanın soru bankasını alın, kolay sorular var diyor. (345’in sadece Coğrafya kitabı zor, 1 Ayda soru bankasının soruları nasıl bilmiyorum).

Şimdi benim sorum şu;

Bu Dünya Haritaları kampını aldığım zaman bu gördüğüm konuların sorusunu nereden çözeceğim? O kitabın içinde var mı sorular?

"Coğrafyanın Kodlarının 1 Kitap 3 Kamp" kitabını almıştım. Soru çözümü olarakta 345’in 1 Ayda Tüm Sosyal kitabını aldım. (1 Ayda bitirmeyeceğim.) Fakat Yunus Hoca diyor ki önce Dünya Haritaları kampını bitirin oradan benim kampa gelin ve soru bankası olarakta Zeduvanın soru bankasını alın, kolay sorular var diyor. (345’in sadece Coğrafya kitabı zor, 1 Ayda soru bankasının soruları nasıl bilmiyorum).

Şimdi benim sorum şu;

Bu Dünya Haritaları kampını aldığım zaman bu gördüğüm konuların sorusunu nereden çözeceğim? O kitabın içinde var mı sorular?
- Dünya Haritaları kampını aldığınızda, genellikle kamp materyalleri içinde konularla ilgili sorular ve çözümler bulunmaktadır. Ancak, bu kampın sunup sunmadığını kontrol etmek için:
- Kampın içeriğini inceleyin, genellikle bu bilgi açıklama kısmında yer alır.
- Kamp materyalini edinirken verilen kaynaklara bakın; bazen ek soru bankaları veya uygulama kitapları ile birlikte gelir.

- Eğer kitabın içinde sorular yoksa, Yunus Hoca’nın önerdiği Zeduva'nın soru bankasını alarak o soruları çözebilirsiniz.

- Ek olarak:
- 345’in 1 Ayda Soru Bankası'ndaki sorular denenebilir, eğer uygun gelirse.
- Sosyal medya gruplarında veya forumlarda bu kampı alan başkalarıyla iletişime geçerek hangi kaynakların faydalı olabileceği hakkında bilgi alabilirsiniz.

Her zaman kampı aldığınız yerden veya eğitmenlerinizden detaylı bilgi almayı unutmayın!