Sen hiç şükrü saraçoğlu'nun orada sınav yapılırken kongreye denk geldin mi? Bi' videolara bakmanı isterim.
Gelmedim. Gelsem de düşüncem değişmez, öğrenciler düşünüyor madem ileriye alsaymış, geriye almak ne?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen hiç şükrü saraçoğlu'nun orada sınav yapılırken kongreye denk geldin mi? Bi' videolara bakmanı isterim.
Bu konuda haklısın. Ertelemek daha doğru olurdu.Gelmedim. Gelsem de düşüncem değişmez, öğrenciler düşünüyor madem ileriye alsaymış, geriye almak ne?
Gelmedim. Gelsem de düşüncem değişmez, öğrenciler düşünüyor madem ileriye alsaymış, geriye almak ne?
Başına geldiğinde öyle bir güleceğim ki hâline, keyiften 4 köşe olacağım. İnanılmazsınız. Aşağıya okuyup anlaman için 4 cümle bırakıyorum, düzgünce oku anlamaya bak canım.
Dünya kupasına 2002'den beri gidemedik, maç önü seromonisiyle birlikte maçın bitişi sınava kadar yaklaşacak. Basit matematik.Sınav bildiğim kadarıyla 80 dakika sürüyor. Maç 90 dakika sürüyor. Biri hayatını değiştiriyor. Biri 90 dakika ekrana bakıp eğlenmeni sağlıyor. Gel de burada bu kişilere anlat. Ama maç daha önemli, boş ver sen.
Başına geldiğinde öyle bir güleceğim ki hâline, keyiften 4 köşe olacağım. İnanılmazsınız. Aşağıya okuyup anlaman için 4 cümle bırakıyorum, düzgünce oku anlamaya bak canım.
YKS tarihlerini de hesaba katmak zorundalar. Mecburen ya 1 hafta ileri ya da 1 gün geri alınacaktı. 1 hafta ileri alman sınav sonuçlarını etkileyebilir. 1 haftada millet tam tekrar bile atabilir.
Tamam kral, sana bir şey anlatılmıyor.Bana ne ne kadar ileri aldığından? Kimsenin faydasına olmayan bir maç için geri alamaz.
Sınav bildiğim kadarıyla 80 dakika sürüyor. Maç 90 dakika sürüyor. Biri hayatını değiştiriyor. Biri 90 dakika ekrana bakıp eğlenmeni sağlıyor. Gel de burada bu kişilere anlat. Ama maç daha önemli, boş ver sen.
1-) Türkiye 2002'den beri ilk kez WC'ye katılıyor, üstelik underdog'uz turnuvada.Kimseye bir faydası yok maçın. Gider maç izler, sonraki gün asgari ücret için sabahın köründe yine uyanır. Bu kadar akıllı bir zihniyet. Aynen kardeşim Türkiye, adama imkan versen ülkeden kaçacak. Gelmiş burada yok milli takım yok Türkiye cart curt diyor. Bir de sabahın 6'sında kalkacak olanlar falan var![]()
Haberin olsun diye söylüyorum; YKS 140K ve SAT 1380 puanım. Aynı zamanda Beşiktaş'ın eski voleybol takım kaptanıyım ve milli takımlar 2 ayrı yaş kategorisinde kaptanlık yaptım. Sende ne var peki?Benim herhangi bir sınavım yok. Ama senin gibi boş zihniyetleri bir sınava sokmak gerekiyor. Umarım ABD'den 5 falan yer Türkiye. Sevinirim sizin adınıza.