Gelmedim. Gelsem de düşüncem değişmez, öğrenciler düşünüyor madem ileriye alsaymış, geriye almak ne?

Sınav bildiğim kadarıyla 80 dakika sürüyor. Maç 90 dakika sürüyor. Biri hayatını değiştiriyor. Biri 90 dakika ekrana bakıp eğlenmeni sağlıyor. Gel de burada bu kişilere anlat. Ama maç daha önemli, boş ver sen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de milli maçlar ve büyük derbiler genellikle belediyelerin kurduğu dev ekranlarla parklarda, bahçelerde veya meydanlarda ücretsiz izlenebilir.

Önemli Not: Maç yayını yapılacak parklar genellikle turnuva veya derbi zamanı belediyeler tarafından güncel olarak duyurulur. Maç günleri öncesinde ilgili belediyelerin web sitelerini kontrol etmek en güncel bilgiyi sağlar.

Dünya kupası kardeşim boru değil. Çeyrek asırlık hasret! Giy Kırmızı-Beyaz formanı çık sokağa! İzinli günün bile olsa erkenden uyan ülkene destek ver! Zor günler geride kaldı. Daha zor günler geliyor! Tek bilek, Tek yürek, Tek Bayrak ve 88 milyon tek beden!

Gelmedim. Gelsem de düşüncem değişmez.
Başına geldiğinde öyle bir güleceğim ki hâline, keyiften 4 köşe olacağım. İnanılmazsınız. Aşağıya okuyup anlaman için 4 cümle bırakıyorum, düzgünce oku anlamaya bak canım.
YKS tarihlerini de hesaba katmak zorundalar. Mecburen ya 1 hafta ileri ya da 1 gün geri alınacaktı. 1 hafta ileri alman sınav sonuçlarını etkileyebilir. 1 haftada millet tam tekrar bile atabilir.

Sınav bildiğim kadarıyla 80 dakika sürüyor. Maç 90 dakika sürüyor. Biri hayatını değiştiriyor. Biri 90 dakika ekrana bakıp eğlenmeni sağlıyor. Gel de burada bu kişilere anlat. Ama maç daha önemli, boş ver sen.
Dünya kupasına 2002'den beri gidemedik, maç önü seromonisiyle birlikte maçın bitişi sınava kadar yaklaşacak. Basit matematik.

Başına geldiğinde öyle bir güleceğim ki hâline, keyiften 4 köşe olacağım. İnanılmazsınız. Aşağıya okuyup anlaman için 4 cümle bırakıyorum, düzgünce oku anlamaya bak canım.
YKS tarihlerini de hesaba katmak zorundalar. Mecburen ya 1 hafta ileri ya da 1 gün geri alınacaktı. 1 hafta ileri alman sınav sonuçlarını etkileyebilir. 1 haftada millet tam tekrar bile atabilir.

Bana ne ne kadar ileri aldığından? Kimsenin faydasına olmayan bir maç için geri alamaz.

Kimseye bir faydası yok maçın. Gider maç izler, sonraki gün asgari ücret için sabahın köründe yine uyanır. Bu kadar akıllı bir zihniyet. Aynen kardeşim Türkiye, adama imkan versen ülkeden kaçacak. Gelmiş burada yok milli takım yok Türkiye cart curt diyor. Bir de sabahın 6'sında kalkacak olanlar falan var 😂

1 hafta ileri alınsa sınav sonuçları değişecek, haberi yok. Anlamıyor inatla.

Kimseye bir faydası yok maçın. Gider maç izler, sonraki gün asgari ücret için sabahın köründe yine uyanır. Bu kadar akıllı bir zihniyet. Aynen kardeşim Türkiye, adama imkan versen ülkeden kaçacak. Gelmiş burada yok milli takım yok Türkiye cart curt diyor. Bir de sabahın 6'sında kalkacak olanlar falan var 😂
1-) Türkiye 2002'den beri ilk kez WC'ye katılıyor, üstelik underdog'uz turnuvada.
2-) Ülkenin en iyi jenerasyonuna sahibiz.
3-) 1 hafta erteleme demek sınav sonuçlarının değişmesi ve YKS ile çakışması demek.
4-) 1 gün geriye alınması sınav sonuçlarını minimum düzeyde değiştirir.
5-) Ülkenin milli takımını desteklemek için sabah kalkmamız gayet normal bir durum.
6-) İmkân verilse ülkeden gidecek olmamız ülkemize olan bağlılığımızın olmadığı anlamına gelmez.

Benim herhangi bir sınavım yok. Ama senin gibi boş zihniyetleri bir sınava sokmak gerekiyor. Umarım ABD'den 5 falan yer Türkiye. Sevinirim sizin adınıza.
Haberin olsun diye söylüyorum; YKS 140K ve SAT 1380 puanım. Aynı zamanda Beşiktaş'ın eski voleybol takım kaptanıyım ve milli takımlar 2 ayrı yaş kategorisinde kaptanlık yaptım. Sende ne var peki?