21931

Deneyimli
Makaleler
1
Doğal güzellikleri, tarihi mirası ve kültürel zenginlikleriyle ülkelerin karşılaştırıldığı "dünyanın en güzel ülkeleri" listesi yayımlandı.
  • 10. Yunanistan​
  • 9. İrlanda​
  • 8. Yeni Zelanda​
  • 7. Vietnam​
  • 6. Tayland​
  • 5. İspanya​
  • 4. İtalya​
  • 3. Türkiye​
  • 2. Portekiz​
  • 1. Japonya​
Haber kaynağı: https://m.sabah.com.tr/trend/galeri...-yayinlandi-siralamaya-turkiye-damga-vurdu/12

Türkiye'nin doğal güzelliklerini anlatmaya kelimeler yetmez. Ölüdeniz, Nemrut Dağı, Kapadokya ve özellikle Salda Gölü'nü gezmiş birisi olarak çok sevdim.

Listede şaşırdığım 2 şey var: 1. İsviçre neden ilk 10 da yok? Alp dağları bile her yere bedel. 2. ise 1. sırada olan Japonya'yı sadece teknolojik güzellikleri olan bir yer zannediyordum. Ya ben yanlış biliyorum, ya da liste yanlış.

Sizler neler düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. sırada olan Japonya'yı sadece teknolojik güzellikleri olan bir yer zannediyordum. Ya ben yanlış biliyorum, ya da liste yanlış.

Bence çok yerinde bir 1.lik. Japon kızlarını da doğal güzellikten sayabiliriz bence. 🙂

Doğal güzellikleri, tarihi mirası ve kültürel zenginlikleriyle ülkelerin karşılaştırıldığı "dünyanın en güzel ülkeleri" listesi yayımlandı.
  • 10. Yunanistan​
  • 9. İrlanda​
  • 8. Yeni Zelanda​
  • 7. Vietnam​
  • 6. Tayland​
  • 5. İspanya​
  • 4. İtalya​
  • 3. Türkiye​
  • 2. Portekiz​
  • 1. Japonya​
Haber kaynağı: https://m.sabah.com.tr/trend/galeri...-yayinlandi-siralamaya-turkiye-damga-vurdu/12

Türkiye'nin doğal güzelliklerini anlatmaya kelimeler yetmez. Ölüdeniz, Nemrut Dağı, Kapadokya ve özellikle Salda Gölü'nü gezmiş birisi olarak çok sevdim.

Listede şaşırdığım 2 şey var: 1. İsviçre neden ilk 10 da yok? Alp dağları bile her yere bedel. 2. ise 1. sırada olan Japonya'yı sadece teknolojik güzellikleri olan bir yer zannediyordum. Ya ben yanlış biliyorum, ya da liste yanlış.

Japonların da doğal güzellikleri var bazı denizleri çok şeffaf ve ibadethaneleri falan cidden doğal harika gözüküyor internetten bildiğim kadarıyla. Tarihi ve kültürü de iyi. Adamlar ateist mesela hala dini kültürlerini koruyorlar galiba.