Kullandığım sistem:
  • i3 5005U.
  • Intel HD Graphics 5500.
  • 4 GB RAM.
  • SSD.

Ayarlarım:
  • Tüm her şey Low.
  • Antialisign: Kapalı.
  • Çözünürlük: 1280X720.
Bu ayarlarla 20-30 FPS en az alırsınız ama üzgünüm ki bu oyuna Config yapmak imkansız iyi eğlenceler, iyi sosyaller.

Zaten bu tür aramaları genelde sistemi en düşük ayarlara yetmeyenler yapar da bunun bir ekstrasını göremedim lüzumsuz olmuş biraz. Gerçi Fall Guys i3 380M bile açıyordu.

Çözünürlüğü 960x540'a çekerseniz tam 30 FPS sabit oynarsınız gibime geliyor hocam.

Reis Config dosyaları çok karışık Regedit'ten düzenliyon falan ama ben gene bakarım ona.

O zaman bunu bir rehber olarak değil de belirli bir sistemde olan değerlerin testi olarak her oyunu toplu bir makalenin içinde AVG,min, Max ve 0.1 olarak kaydedip bu değerlerin paylaşılması daha doğru olur. Çünkü düşük sistem demek görecelidir. Atom işlemcili 2 GB RAM'li laptop da kimine göre düşüktür GTX 1050 de kimine göre düşüktür.

O zaman bunu bir rehber olarak değil de belirli bir sistemde olan değerlerin testi olarak her oyunu toplu bir makalenin içinde AVG,min, Max ve 0.1 olarak kaydedip bu değerlerin paylaşılması daha doğru olur. Çünkü düşük sistem demek görecelidir. Atom işlemcili 2 GB RAM'li laptop da kimine göre düşüktür GTX 1050 de kimine göre düşüktür.

Hocam u işlemci diye dedim. Ve 4 GB RAM. O değerelerden ziyade sadece avaraj fps e baktım

Hocam u işlemci diye dedim. Ve 4 GB RAM.

Tamamdır ama dediğim gibi bu göreceli bir yorum sonuç olarak minimum bir baraj. Yani bunu rehberden çok detaylı çekilmiş FPS değerleriyle beraber bir makaleye oturtmak hem derli toplu yapar hem de daha uygun bir kategoride olur. Kullandığın Config'lerde bu değerler olarak geçiyor zaten.

Tamamdır ama dediğim gibi bu göreceli bir yorum sonuç olarak minimum bir baraj. Yani bunu rehberden çok detaylı çekilmiş FPS değerleriyle beraber bir makaleye oturtmak hem derli toplu yapar hem de daha uygun bir kategoride olur. Kullandığın Config'lerde bu değerler olarak geçiyor zaten.

Bir dahakine CS2 yapacağım bunda ona dikkat ederim hocam sağ olun.

Daha detaylısı yolda ilk bir öğreneyim anti cheat sorun çıkarıyor mu?

Son düzenleme: